ŠOK SNIMAK! ĐOLE ĐOGANI UHVAĆEN U PREVARI: Ovo je žena sa kojom se denser LJUBIO U KOLIMA! (VIDEO)
Foto: screenshot Pink tv, Nemanja Nikolić

paparaco lov

ŠOK SNIMAK! ĐOLE ĐOGANI UHVAĆEN U PREVARI: Ovo je žena sa kojom se denser LJUBIO U KOLIMA! (VIDEO)

Stars -

Đole Đogani uhvaćen je sa nepoznatom ženom u svom automobilu.

Kada je ekipa "Paparaco lova" pre nekoliko dana krenula da prati bračni par Đogani, Vesnu i Đoleta, nakon snimanja jedne emisije, nije ni slutila da će dan kasnije doći do šokantnog otkrića i poznatog densera uhvatiti u preljubi.

Dan kasnije, Đogani se vozio sam ulicama Beograda istim automobilom u kojem je snimljen i sa Vesnom. Međutim, u jednom trenutku se nakratko zaustavio, a u automobil mu je ušla javnosti nepoznata gospođa, sa papirima u rukama, nakon čega su se brzo razišli, zbog čega isprva nije bilo ništa sumnjivo.

Đole Đogani
foto: Printscreen Paparaco Lov

Izgledalo je kao da imaju isključivo prijateljstki odnos.

On je, potom, snimljen kako nastavlja dalje sam i odlazi do jednom prestoničkog hotela gde je koristio usluge spa centra, a zatim prošetao ulicom kako bi čuo glasovne poruke.

Đole Đogani
foto: Printscreen Paparaco Lov

Svratio je do banke, a potom ponovo seo u automobil i krenuo u nepoznatom pravcu, a za njim i "Paparaco lov". Đole se zaustavio na novoj lokaciji, a u auto mu je ušla istao ona žena, javnosti nepoznata, sa početka potere.

Đole Đogani
foto: Printscreen Paparaco Lov

Izvesna gospođa je, malo pre nego što je izašla iz Đoletovih kola, dobro osmotrila da li znatiželjnih očevidaca ima na vidiku, a kada se uverila da je sve "bezbedno", približila se oženjenom denseru i pao je poljubac. Žena je nakon toga izašla iz njegovog automobila, a on se okrenuo i nastavo dalje.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:30

AKTIVNA TRUDNICA! Luna Đogani sa stomakom do zuba đuska uz svoju pesmu, pa otkrila u čemu UŽIVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja