ĐOLE VARA VESNU NA NJENE OČI SA PORODIČNOM PRIJATELJICOM?! Komšiluk šokiran: Jadna žena, kako ga nije SRAMOTA?
Foto: Nemanja Nikolić

HAOS

ĐOLE VARA VESNU NA NJENE OČI SA PORODIČNOM PRIJATELJICOM?! Komšiluk šokiran: Jadna žena, kako ga nije SRAMOTA?

Stars -

Densera Đoleta Đoganija kamera emisije "Paparaco lov“ uhvatila je u trenutku dok je navodno u kolima razmenjivao nežnosti s nepoznatom ženskom osobom.

U pitanju je navodno žena koju Đole poznaje preko 20 godina, saznaje Kurir.

Đole Đogani
foto: Ata Images

"Đole i ta žena, koja ne može ni da priđe Vesni i njenoj lepoti, poznaju se preko 20 godina i ona vodi Đoletove poslove, nešto im je i pomagala. Neki čak pričaju i da im je bila menadžerka. Oni su dugogodišnji porodični prijatelji", kaže komšinica za Kurir i dodaje:

"Dolazila je kod njih u stan. Kada smo ih videli u emisiji, komšiluk je bio šokiran. Jadna žena. Da li je moguće da je varao Vesnu praktično na njene oči. Sramota".

Đole Đogani
foto: Ata Images

I dok javnost bruji o tome da li je Đole i Vesnu prevario kao što je prevario Slađu sa Vesnom, denser je odlučio da se ne oglašava ovim povodom.

Za to vreme, Đoletova prva supruga Slađa rekla je da je čula da postoji snimak njegovog navodnog neverstva, ali da ne želi da ga komentariše.

- Javili su mi da su ga navodno snimili sa drugom ženom, ali ja to nisam videla svojim očima. Smatram da svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi i da nosi konsekvence za svoje postupke - rekla je Slađa Delibašić.

Kurir.rs/M.M./A.P.

BONUS VIDEO:

00:24

JELENA KARLEUŠA VAKCINIŠE SE U ŠOPING CENTRU: Došla sva u belom OKIĆENA ZLATOM (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja