POKAZALA DA JE PROFESIONALAC: Nada Obrić i bolesna došla u emisiju!
Foto: Damir Dervišagić

ZVEZDA

POKAZALA DA JE PROFESIONALAC: Nada Obrić i bolesna došla u emisiju!

Stars -

Nada Obrić po prvi put se pojavila u javnosti i gostovala u emisiji Siniše Medića, nakon što je prošla kroz niz loših situacija zbog narušenog zdravstvenog stanja. Voditelj je bio oduševljen gestom pevačice koja je, za razliku od mlađih koleginica, profesionalac.

Nada Obric
foto: Printscreen/Pink

Na snimanju "Specijala" Medić je ugostio Obrićevu, a iskoristio je priliku da isproziva estradu. Kako kaže, mnoge mlade pevačice koje imaju jedan hit već glume zvezde i ne javljaju se na telefon, pa ih je uporedio sa Nadom koja je primer kako se zvezda ponaša.

Siniša Medić
foto: Printscreen

- Moram reći nekim pevačicama koje imaju dve pesme ili jedan hit, one koje su se dobro udale ili imaju uticajne momke, koje se ne javljaju na telefon ili su u nekim medijskim pauzama, sram ih bilo. Nada Obrić je jako bolesna žena, velika zvezda stare Jugoslavije, žena sa toliko hitova i tiraža. Ja sam je dan pred snimanje pozvao u emisiju, a ona mi je rekla da nije dobro, ali kako da nas ne ispoštuje. E to je zvezda, a ne ove neke što su to umislile - rekao je Medić nakon čega je publika aplaudirala.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

01:31

MALO KO ZNA DA JE MILENA RADULOVIĆ NJENA UNUKA! Nada Obrić otkrila NEPOZNATE DETALJE glumičinog odrastanja i ODNOSA sa roditeljima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja