URAGANKE OTPUTOVALE U ROTERDAM, SRPSKA DELEGACIJA SPREMNA ZA EVROVIZIJU: Pevačice napravile POMETNJU na aerodromu! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

spremne za spektakl

URAGANKE OTPUTOVALE U ROTERDAM, SRPSKA DELEGACIJA SPREMNA ZA EVROVIZIJU: Pevačice napravile POMETNJU na aerodromu! (FOTO)

Stars -

Članice grupe Hurricane, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, otputovale su u Roterdam gde će se održati Evrovizija, koja je prošle godine odložena zbog pandemije.

Hurricane
foto: Printskrin/Instagram

Njih tri su se sa delegacijom, koja putuje sa njima, slikale na aerodromu noseću srpsku zastavu u rukama. Naime, sve tri su bile u uskim belim uskim trenerkama, te su fanovima pozirale sa osmehom na licu.

Muziku za ovogodišnju takmičarsku numeru "Loco Loco" pisao je Nemanja Antonić, dok je tekst napisala članica grupe Hurricane Sanja Vučić. Aranžman je, zajedno sa Nemanjom Antonićem, radio Darko Dimitrov.

Grupa Hurricane je pobedila na prošlogodišnjoj „Beoviziji“, ali zbog otkazivanja „Pesme Evrovizije 2020“ nisu se predstavile Evropi sa pesmom "Hasta la vista".

Predstavnice Srbije će nastupiti u drugom polufinalu ovogodišnjeg „Evrosonga“ koje će se održati 20. maja u Roterdamu.

Hurricane
foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

00:06

SANJA VUČIĆ POSLE PROZIVKI PROMENILA BOJU KOSE: Atraktivna Uraganka prefarbala pramenove koje je nosila i BRESKVICA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track