MAJA MARINKOVIĆ PREOTELA ANI KORAĆ BOGATAŠA IZ INOSTRANSTVA? Otkriven razlog netrepeljivosti između NJIH DVE a ovo su svi DETALJI?
Foto: Screenshot

HIT

MAJA MARINKOVIĆ PREOTELA ANI KORAĆ BOGATAŠA IZ INOSTRANSTVA? Otkriven razlog netrepeljivosti između NJIH DVE a ovo su svi DETALJI?

Stars -

Netrpeljivost koja vlada između bivše rijaliti učesnice Ane Korać i sadašnje učesnice rijaliti programa "Zadruga" Maje Marinković je očigledna, a sada je navodno otkriven i razlog za to.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Naime, Maja Marinković navodno ima opsesiju da u svemu bude kao Ana Korać. Osim što se operisala do te mere da je na prvi pogled kao Anina bliznakinja, navodno joj je otela i bogatog sponzora ispred nosa.

- Jedan bogataš iz inostranstva, inače naš čovek, imao je ozbiljne namere s Anom Korać. Baš se ložio na nju i spremao se da je osvoji. Međutim, kada je došao u Beograd zbog Ane, sreo je sasvim slučajno Maju u jednom restoranu i nije mogao da veruje. Ista Ana, samo drugačije građe i visine - počinje priču izvor i dodaje:

- Primio se odmah i na Maju, jer je ista Ana! Samo je ponavljao: "Jao vidi usne, pa nosić, pa jagodice, pa preslatka si, a ista si Ana…" I malo, pomalo oni su ostvarili neki flert, priča se i da su bili u šemi. U svakom slučaju, taj lik je od tada zaboravio na Anu i zamenio je Majom.

Ana Korać
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Scandal/M.M.

BONUS VIDEO:

00:29

LUDA ŽURKA NA BAZENU U CG! Muzičari podigli sve na NOGE, a Prija đuska sa Acom Pejovićem i njegovom ŽENOM: Baš se dobro PROVODE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track