INDI NA METI PODSMEHA TVITERAŠA: Ženo, drži se botoksa i mani se tehnologije! DIREKTORKA, AL' ZAMALO
Foto: Printscreen/Instagram

urnisali pevačicu

INDI NA METI PODSMEHA TVITERAŠA: Ženo, drži se botoksa i mani se tehnologije! DIREKTORKA, AL' ZAMALO

Stars -

Pevačica Indira Aradinović Indi prošle godine je ponovo došla u žižu interesovanja javnosti, nakon što se podvrgla operaciji smanjivanja želuca, posle koje je imala teške komplikacije, pa je jedva preživela.

Indira Aradinović Indi
foto: Printscreen/Instagram

Njene neobične transformacije, naišle su na osudu pojedinih korisnika društvenih mreža, pa je i sama Indi nedavno demantovala navode da je imala hirurške intervencije na licu.

Indira Aradinović Indi
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, Indi se sad ponovo našla na meti tviteraša i to zbog svoje greške. Izgleda da pevačici vladanje tehnologijom nije jača strana, pa je u opisu svog profila na društvenoj mreži Instagram, umesto svog ličnog mejla, napisala opšti mejl jedne kompanije. Iz ovoga se moglo zaključiti da je Indi vlasnica kompanije čiji mejl je stavila u opis, pa se odmah, čim su tviteraši ovo primetili našla na meti podsmeha.

- Indi direktorka Gugla! Ova Indi je takva glupača! Ženo, drži se botoksa i mani se tehnologije! - samo su neki od komentara korisnika ove društvene mreže.

Kurir je pokušao da stupi u kontakt sa Indi, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Indira Aradinović Indi
foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:23

INDI OPERISALA ŽELUDAC, A SAD VODI RAČUNA I O OVOME: Evo na koji još način pevačica dovodi liniju do SAVRŠENSTVA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja