00:28

ŠERIFOVIĆKA STIGLA U ROTERDAM DA PODRŽI URAGANKE: Marija napravila haos sa EVROVIZIJSKIM predstavnicama i usijala mreže!

PODRŠKA POBEDNICE

ŠERIFOVIĆKA STIGLA U ROTERDAM DA PODRŽI URAGANKE: Marija objavila fotku sa EVROVIZIJSKIM predstavnicama i usijala mreže! (VIDEO)

Stars -

Pop pevačica Marija Šerifović, koja je 2007. trijumfovala u Helsinkiju s čuvenom "Molitvom" i donela Evroviziju u Beograd, ove godine svim srcem navija za naše predstavnice, članice grupe "Hurricane", koje će nas predstavljati pesmom "Loco loco".

Hurricane
foto: Youtube/Eurovision song contest

Šerifovićeva ih je podržala komentarom na snimku sa probe, na zvaničnom Jutjub kanalu Evrovizije, što je privuklo ogromnu pažnju evrovizijskih fanova, a nekoliko dana kasnije stigla je u Roterdam, gde se ove godine održava festival.

Marija Šerifović, Hurricane
foto: Printskrin/Instagram

Očekivano, Marija je odmah organizovala susret sa Ivanom Nikolić, Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević, za koje će navijati iz prvih redova "Ahoy" arene, a selfi snimak koji su sve zajedno napravile, a potom podelile putem društvenih mreža, napravio je pravi bum!

- Dobro veče, Evropo! - poručila je Marija, a njena objava sa Uragankama brzo je postala viralna.

Hurricane, Ivana NIkolić, Sanja Vučić, Ksenija KNežević
foto: Prtintscreen Youtube

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:37

STRANCI OTKIDAJU NA IVANU, NIKAD NISU VIDELI TAKVU RIBU! Otkriveno kako na URAGANKU reaguju u Roterdamu: Padaju svi u nesvest!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja