ANA BEKUTA NAVIJALA ZA HRVATICU KOJA JE ISPALA SA EVROVIZIJE! Pevačica joj se javno obratila, pa spomenula i URAGANKE! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen/Premijera

pomno pratila takmičenje

ANA BEKUTA NAVIJALA ZA HRVATICU KOJA JE ISPALA SA EVROVIZIJE! Pevačica joj se javno obratila, pa spomenula i URAGANKE! (FOTO)

Stars -

Prvo veče "Evrovizije" održano je sinoć u Roterdamu, a tim povodom oglasila se i pevačica Ana Bekuta.

Naime, ona je otkrila da je imala favorita na Evrosongu i da je to predstavnica Hrvatske, Albina Grčić, koja se predstavila pesmom "Tiktok", ali se nije plasirala dalje.

Albina Grčić
foto: Printscreen

- Sinoć sam navijala za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, ali da mi ne zamere moji Slovenci i Makedonci - bukvalno ne mogu da verujem kako ova devojčica nije prošla u finale. Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na Evroviziji, sve je bilo fantastično - od pesme preko nastupa do vokalnih sposobnosti pevačice, stajlinga - poručila je Ana.

Ana Bekuta
foto: Printskrin/Premijera

- Albina, sine, glavu gore! Ti si ceo paket i imaš sve predispozicije da budeš velika zvezda! Čekam sutrašnji nastup naših devojaka iz "Hurricane", nadam se da me opet neće strefiti šlog zbog glasanja - dodala je pevačica.

Direktno u finale, koje će biti održano u subotu, 22. maja, plasirane su Nemačka, Italija i Holandija, a nakon glasanja za svoj plasman izborile su se: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

Predstavnice Srbije, članice grupe Hurricane, Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, nastupiće u četvrtak, 20. maja pod rednim brojem 9.

Evrovizija, Norveška
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:21

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić čestitali punoletstvo Kuriru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja