EDITA OBJAVILA GOLU SLIKU, A SAD SE OVAKO PRAVDA: Pevačica se oglasila, a evo šta je rekla o EKSPLICITNOJ fotografiji! (FOTO)
Foto: KurirTv

skandal

EDITA OBJAVILA GOLU SLIKU, A SAD SE OVAKO PRAVDA: Pevačica se oglasila, a evo šta je rekla o EKSPLICITNOJ fotografiji! (FOTO)

Stars -

Pevačica Edita Aradinović šokirala je pratioce na Instagramu, kojih ima skoro 600.000, kada je objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga.

Naime, ona je na storiju podelila sliku koja je nastala ispod tuš kabine, a sada se oglasila tim povodom.

- To je bilo još pre tri meseca, nastala je prilikom jutarnjeg tuširanja i stajala je samo pet sekundi na Instagram storiju. Htela sam da je "provučem" kroz filter. Fotografija nije bila namenjena širokoj publici i pratiocima. Desilo se, šta je tu je. Od tada se više ne kupam sa telefonom - ispričala je Aradinovićeva.

Inače, čini se da na društvenim mrežama vlada novi, golišavi izazov, pa nakon što je reper Buba Koreli objavio fotografiju svog penisa na Instagramu, a isto je uradila i pevačica Dara Bubamara, ali i mnogi drugi.

Edita Aradinović
foto: Instagram

Kurir.rs/I.B/Alo

Bonus video:

02:19

MORA DA BUDE DOMAĆIN! Edita otkrila šta je za nju savršen muškarac, pa ga u emisiji sastavila: Rastina harizma, Reljine oči, Cvijino telo i glas Željka Vasića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja