SVE ZA PARE! PEVALA SAM NA DRVETU I KAMIONU! Pevačica od jedne pesme sagradila 3 KUĆE, a sad otkrila šta je sve radila na TEZGAMA!
Foto: Printscreen

pa hit

SVE ZA PARE! PEVALA SAM NA DRVETU I KAMIONU! Pevačica od jedne pesme sagradila 3 KUĆE, a sad otkrila šta je sve radila na TEZGAMA!

Stars -

Pevačica Snežana Jovanović Šikica, najpoznatija je po hitu "Ala bi se šikicala" koji joj je i doneo popularnost, alii ogromne zarade.

Ona je poznata po dobroj atmosferi, a sada je istakla da se ne stidi ni jednog mesta na kojem je pevala, a da je kafana nešto što bi svaki dobar pravi pevač morao da prođe.

Šikica je ovom prilikom otkrila šta je to najinteresantnije i najluđe uradila kako bi obradovala mladence ili goste na nekom slavlju.

Snezana Jovanovic Sikica
foto: Printscreen

- Pa sve zavisi od domaćina, gazde, kakav je, šta hoće... Normalno i mi muzičari moramo da napravimo štimung gde god da je. Pevala sam, i na drvetu i na kamionu, ja se ne stidim toga. Sad je moderno da pevaš po restoranima. Nedostaju mi i vašari, ja pevam uvek, evo u Šapcu sam dve godine zaredom pevala dok nije počela korona, to je bilo puno - rekla je ona u "Grand magazinu" i dodala:

- Bio je jedan naš prijatelj koji je popeo violinistu na drvo i uzeo sekiru i počeo kao da seče to drvo.

Inače, Šikica je jednom prilikom otkrila da je od svoje pesme po kojoj je i dobila nadimak, sagradila čak tri kuće.

- Nismo iznosili u džakovima, ali je bilo para. Magistrala je bila majka Božija. Pevala sam sa svim velikanima, sa Ljubom, sa Šabanom, sa Šemsom, Vidom Pavlović. Svi smo uzimali pare, ko je bio sposoban, on je uzimao pare - rekla je ona u "Premijeri".

Snezana Jovanovic Šikica
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

EMININ BIVŠI U 56. GODINI PUCA OD MIŠIĆA: Skinuo gornji deo i pokazao zategnuto telo! KAKAV FRAJER (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja