DŽEJ NIJE MOGAO DA BATALI ALKOHOL! 6 meseci nakon smrti, ŽENA koja je živela sa njim PROGOVORILA o POSLEDNJIM danima PEVAČA!
Foto: Instagram

otkrila detalje

DŽEJ NIJE MOGAO DA BATALI ALKOHOL! 6 meseci nakon smrti, ŽENA koja je živela sa njim PROGOVORILA o POSLEDNJIM danima PEVAČA!

Stars -

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra prošle godine, a uspomene na njega još uvek žive.

Džej Ramadanovski
foto: Printscreen/Instagram, Marina Lopičić

Andrijana Tomanić, žena koja je živela sa njim godinama kaže da je često umeo da se iskrade i sa prijateljima ode u kafanu i da krišom pije.

- Jeo je nezdravu hranu, nikako nismo mogli da utičemo na to da počne da drži dijetu. Ceo život je živeo kafanski. Zdravlje trpi zbog takvog načina života. Alkohol nikako nije bataljivao, voleo je da popije, a posle svakog pregleda, pitao je lekare da li sme da pije i koliko. Ponekad mi kaže da ide n akafu, a mi posle nekoliko sati prođemo Dorćolom i vidimo ga ispred kafića kako pije sa ljudima iz kraja - priseća se Andrijana koja kaže da nije imala srca da mu zabrani piće.

- Znala sam da me laže da ne pije alkohol, ali nisam mogla da ,mu zabranim, nisam imala srca. Mnogo mi je teško da se pomirim sa tim da je otišao, sve mi je teže - zaključila je Andrijana.

Kurir.rs/S.M./Srpski telegraf

Bonus video:

00:26

DA PEVATE KAO DA SUTRA NE POSTOJI: Šerifovićka otkrila šta rade URAGANKE pred izlazak na scenu EVROVIZIJE: Uđite u FINALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track