MIRKOVA RODIĆKA BAŠ UŽIVA U TRUDNOĆI Gocina snajka išla na doterivanje a stajling SVETSKI: Patike 1.200 €, tašnica 1.500 €
Foto: Printscreen/Instagram

uživancija

MIRKOVA RODIĆKA BAŠ UŽIVA U TRUDNOĆI Gocina snajka išla na doterivanje a stajling SVETSKI: Patike 1.200 €, tašnica 1.500 €

Stars -

Bojana Rodić javnosti je prvo bila poznata kao sestra Bogdane, supruge Veljka Ražnatovića, a sada i kao snajka pevačice Goce Božinovske.

Otkako je u drugom stanju, Bojana se vešto krila od očiju javnosti, a sad je snimljena kako buduću mamu kako izlazi iz jednog frizerskog salona na Novom Beogradu.

Bojana je obukla komotne crne helanke i majicu iste boje koja je jasno oslikala njen trudnički stomak. Kosa joj je bila sveže isfenirana na lokne, a lice je prekrila tamnim naočarama za sunce. Iako na prvi pogled njena odevna kombinacija deluje sasvim obično, Bogdana je svoj stajling ukrasila torbicom koja košta skoro 1.500 evra. Srednja sestra Rodić upotpunila je stajling patikama istog brenda čija je cena oko 1.200 evra.

Da je luksuz nešto u čemu uživa, svedoči i činjenica da se buduća mama do frizerskog salona sama dovezla u svom besnom džipu.

Kako nam je ispričao izvor koji se zatekao na licu mesta, Bojana često svraća u salon na Novom Beogradu, i to uglavnom sama.

- Iako je u drugom stanju, Bojani je važno da izgleda lepo i uredno, pa često posećuje frizerski salon. Nekada joj društvo prave sestre, a Mirko gotovo nikada ne ide sa njom. Kada dođe, parkira svoj besan auto i uđe u frizerski salon, potom brzo izađe i ode. Malo je neobično što sa stomakom do zuba vozi, ali čini se da to njoj ne smeta i da uživa u svakom trenutku blagoslovenog stanja - rekao je izvor na kraju.

Inače, Bojana Rodić i Mirko Šijan otpočeli su romansu pre skoro godinu dana, a za manje od dva meseca par će dobiti prinovu.

Goca Bozinovska, Mirko Sijan, Bojana Rodic
foto: Damir Dervišagić, Prinstcreen, Printscreen/Instagram

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:12

ŠIJAN I TRUDNA BOJANA ZAPLESALI U STRASTVENOM ZAGRLJAJU: Rodićka se topi dok je Mirko ljubi po vratu na 30. rođendanu SVOJE SESTRE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track