00:57

SINOĆ SE TRESAO ROTERDAM, A DANAS BEOGRADSKI AERODROM: Uraganke čim su sletele zapevale LOCO LOCO i dobile VELIKE ovacije!

oduševile

SINOĆ SE TRESAO ROTERDAM, A DANAS BEOGRADSKI AERODROM: Uraganke čim su sletele zapevale LOCO LOCO i dobile VELIKE ovacije! VIDEO

Stars -

Uraganke su u finalu 65. Pesme Evrovizije osvojile 15. mesto.

One su stigle u Beograd zajedno sa Marijom Šerifović koja im je sve vreme bila podrška u Roterdamu.

Na aerodromu ih je sačekala ekipa Kurira, a tom prilikom su istakle da su one pobednice, ali su i zapevale deo njihove pesme Loco Loco specijalno za Kurir.

00:57

SINOĆ SE TRESAO ROTERDAM, A DANAS BEOGRADSKI AERODROM: Uraganke čim su sletele zapevale LOCO LOCO i dobile VELIKE ovacije!

"Stručni žiri nije bio naklonjen nama, bili smo deveti po glasovima publike. Ući u finale je velika stvar. Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale. Koreografija je bila zahtevna. Možda nakon ovoga zakažemo koncert. Mi smo prezadovoljne i presrećne. Nama je drago da smo dokazale da smo dobre iako nam nisu verovali", rekle su one, a onda je Marija Šerifović rekla da je zadovoljna.

Uraganke
foto: Nemanja Nikolić

Da podsetimo, devojke su nastupile u finalu pod rednim brojem 8., a čim su kročile na scenu i zapevale hit "Loco, loco" prolomio se aplauz u Ahoj areni u Roterdamu. Publika je fenomenalno reagovala na energiju naših devojaka, tokom vatrenog nastupa u više navrata prolamali su se vrisci prisutnih.

Uraganke
foto: Nemanja Nikolić

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:52

KURIR DOČEKAO URAGANKE NA AERODROMU! Ksenija, Sanja i Ivana stigle u Beograd nakon spektakularnog nastupa u Roterdamu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track