TOPLIČANI JEDVA ČEKAJU LILETA, GLASAJU KAO ZA URAGANKE: Predrag Krivokapić večeras peva hitove Miroslava Ilića!
Foto: Printscreen/Fejsbuk

skrenuo pažnju

TOPLIČANI JEDVA ČEKAJU LILETA, GLASAJU KAO ZA URAGANKE: Predrag Krivokapić večeras peva hitove Miroslava Ilića!

Stars -

Predrag Lile Krivokapić relevantan je primer floskule – Nikad nije kasno. Ovaj 69-godišnji gospodin svojom pojavom u serijalu ’’Nikad nije kasno’’ skrenuo je svojom markantnom pojavom i izvanrednim vokalnim sposobnostima pažnju kako i stručnog žirija tako i publike u studiju, ali i one kraj malih ekrana i širom sveta.

Ono što je fascinantno jeste i činjenica da ni u jednom svom dosadašnjem nastupu Predrag nije ostavio žiri ravnodušnim i da je žiri uvek imao reči hvale na račun Predragovog pevanja.

Topličani sa nestrpljenjem iščekuju da čuju kako se njihov zemljak predstavio milionskom auditorijumu. I Stojan Cvetković, predsednik Udruženja Topličana iz celog sveta, pozdravio je svoje zemljake i pozvao sve koji mogu da glasaju večeras za Lileta.

Predrag nastupa večeras, u emisiji koja će se emitovati sa početkom od 21 čas, a kako saznajemo i ovoga puta će se publici predstaviti numerom Miroslava Ilića. Za razliku od prethodnih pojavljivanja kada je pevao Ginu i Ovu noć, publika će sutra imati prilike da čuje kako u Peđinom izvođenju zvuči pesma – Još te nešto čini izuzetnom. Sigurno je da publika može očekivati još jedno bravurozan nastup Lileta.

Krivokapić u izjavi za Kurir kaže:

- Pozvao bih sve moje Topličane, i prijatelje širom zemlje i sveta da mi i sutra pruže podršku kao i u prethodnim emisijama i da mi i ovoga puta budu vetar u leđa. Topličani će zdušno navijati za Lileta, i sa nestrpljenjem isčekivati njegov nastup. Da napomenemo da Predrag večeras nastupa kao pretposlednji takmičar, odnosno 7 po redu.

Predrag Krivokapić
foto: Printscreen/Fejsbuk

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track