ANASTASIJA U ULOZI ŠERON STOUN: Izvela scenu iz NISKIH STRASTI! Muškarci se preznojili! (FOTO)
Foto: Nemanja Novaković

VRELI KADROVI

ANASTASIJA U ULOZI ŠERON STOUN: Izvela scenu iz NISKIH STRASTI! Muškarci se preznojili! (FOTO)

Stars -

Anastasija Ražnatović danas proslavlja 23. rođendan, a tim povodom odlučila je da obraduje publiku sa čak dve nove pesme. Numere "Izvini" i "Gotovo" ugledale su svetlost dana danas posle podneva, a fanove je častila i sa spotovima za iste.

Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Novaković

U prvom videu Anastasiju možemo videti kao Šeron Stoun u čuvenoj sceni iz filma "Niske strasti", gde sedi u stolici, igra i prekršta noge, dok se muškarci u publici preznojavaju.

Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Novaković

U drugom spotu Ražnatovićeva je u tinejdžerskom stilu, sa šarenom perikom i stajlingom prepunim boja, a sudeći po komentarima, njenoj publici se obe numere itekako dopadaju.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Youtube

Inače, pevačica je vodila računa oko svakog detalja kada su u pitanju ove dve pesme, počev od snimanja, do realizacije spotova. Numeru "Gotovo" je snimila još prošle godine, dok je "Izvini" urađena pre nekoliko nedelja.

- Bila sam izuzetno uzbuđena, inspirisana i ispunjena dok sam snimala u studiju i kasnije kad smo snimali spotove! Mislim da će se to i osetiti i videtu u pesmama. Vrlo sam zadovoljna kako je sve ispalo i sigurna sam da će se i publici dopasti koliko i meni - rekla je Anastasija ovim povodom i dodala koja pesma je njen favorit:

- Teško mi je da se odlučim za jednu. Obe su mi mnogo drage i prirasle su srcu, zaista ne mogu da odaberem samo jednu. Drugačije su potpuno i svaka ima neki svoj šmek,, nešto jedinstveno što se meni dopada. U svakoj pesmi može da se pronađe svaka devojka, bar u nekom delu - kaže Anastasija i otkriva da se ona više pronalazi u "Izvini".

- Što se tiče pesme "Gotovo", ne mogu da kažem da se pronalazim u njoj skroz, jer se radi o patološkoj vezi, a ja bih za svoju rekla da je vrlo stabilna i normalna! Ali verujem da se nađem u takvom odnosu da bih se mogla poistovetiti sa tim, ipak sam je ja napisala! (smeh) A što se pesme "Izvini" tiče, deo teksta s kojim se saosećam bi verovatno bio "Ja jesam fina al' do neke granice, a posle toga samo lete varnice" - rekla je Anastasija za Kurir.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Nemanja Novaković

Bonus video:

00:08

CECA I ANASTASIJA SKOCKANE DO BOLA OTIŠLE U PROVOD! Majka i ćerka kao DRUGARICE, ne zna se koja bolje IZGLEDA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track