HIT PRIČA PORODICE BATLAK: Supruga sam osvojila preko usta i hrane!
Foto: Kurir

majke i snajke

HIT PRIČA PORODICE BATLAK: Supruga sam osvojila preko usta i hrane!

Stars -

Ekipa Kurira posetila je dom porodice Batlak, jednih od učesnika kulinarskog šoua "Majke i snajke", koji se emituje na Kurir televiziji.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

U njihovoj porodičnoj kući zatekla nas je topla atmosfera. U kući ničega ne manjka, a najmanje osmeha i dobrog raspoloženja. Sačekali su nas sa svojim kućnim ljubimcem, psom Rozgom. Inače, porodica Batlak je svojevremeno probila led i učestvovala u prvoj epizodi najzabavnijeg kulinarskog takmičenja, a sada su učestvovali i u baražu.

- Upoznali smo se u Grčkoj, u tom periodu smo živeli tamo. Prvo smo Sanja i ja krenule druženje uz kaficu, priče i ostalo, pa je tek posle došlo do svega što je došlo. Sanja je izuzetno veliki čovek. Nju pre svega gledam kao prijateljicu i mi iz tog razloga dobro funkcionišemo. Ona je ogromna podrška mom sinu i biću joj večito zahvalna - istakla je majka Sonja.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Sanja ističe da je budućeg supruga osvojila preko stomaka.

- Držala sam restoran i sve je išlo preko hrane. Vlada je veliki gurman, voli da jede. Ljubav je išla preko usta, hrane. Paralija je malo turističko mesto, pa smo svi bili upućeni jedni na druge - započinje ona.

- Sonja je dolazila u restoran pre podne, a Vlada posle podne i uveče. Tako je sve krenulo, uz čašu vina, priču, muziku, krenulo je bolje upoznavanje. Prvo je bilo druženje i prijateljstvo, koje je potom preraslo u ljubav, koja traje do dan-danas - otkrila nam je Sanja.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Vlada je jako vezan za svoju majku Sonju.

- Voleo bih da svako dete ima svoju Sonju za majku. Kod nje je sve moglo uz dogovor, uvek je bila tu da pomogne. I našoj deci je od neprocenjive pomoći u pitanjima škole i vaspitanja. Sanju sam odmah primetio, počeo sam da se raspitujem za nju. Onda se i moja mama upoznala s njom, počele su da se druže i tako je počelo - uz osmeh je završio Vladimir.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:56

EVO KAKO DA VAM MESO UVEK BUDE MEKANO I SOČNO! Najmaestralniji beogradski kuvar otkrio trik do savršene šnicle!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja