MILICA PAVLOVIĆ I SAVELJIĆ OD LETOS KRIJU VEZU Pevačica sa mlađim vaterpolistom bila u Crnoj Gori, isplivali detalji tajne ROMANSE
Foto: Printscreen/Instagram

uživaju u ljubavi

MILICA PAVLOVIĆ I SAVELJIĆ OD LETOS KRIJU VEZU Pevačica sa mlađim vaterpolistom bila u Crnoj Gori, isplivali detalji tajne ROMANSE

Stars -

Pevačica Milica Pavlović već neko vreme je u vezi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom fudbalera Niše Saveljića.

Oni su dugo krili vezu od očiju javnosti, međutim, sada se njihove zajedničke fotografije pojavljuju na mrežama i pokazuju da su oni romansu započeli još prošlog leta.

Milica i Nikolas su, naime, u više navrata objavljivali fotografije sa istih lokacija, i to u isto vreme. U pitanju su popularna letovališta u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a iako se nijednom nisu fotografisali zajedno, slike su ipak odale da su atraktivna pevačica i vaterpolista zajedno uživali na obali Jadranskog mora.

Međutim, osim toga, sada se na Instagramu pojavila fotografija iz 2020. godine, na kojoj su Milica i njen dečko uslikani zajedno na jednoj proslavi u Crnoj Gori.

Oni su se, sudeći po fotografiji, odlično provodili i Milica je uživala sa dečkom i njegovim društvom, ali i njenim drugaricama.

Milica Pavlović
foto: Printscreen/Paparaco lov

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:08

ŽENA KOŠARKAŠA NAPRAVILA GALA SLAVLJE: Došla je i Milica Pavlović, a evo zbog čega se Sandra BAŠ RADUJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track