06:58

ANASTASIJA ZABLISTALA NA PROSLAVI ROĐENDANA! Pevačica se pojavila u ŽUTOJ MINI haljini, evo šta je PORUČILA GOSTIMA!

SLAVLJENICA GRMI

ANASTASIJA ZABLISTALA NA PROSLAVI ROĐENDANA! Pevačica se pojavila u ŽUTOJ MINI haljini, evo šta je PORUČILA GOSTIMA (KURIR TV)

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović danas proslavlja svoj 23. rođendan u jednom beogradskom restoranu, gde je okupila svoje najbliže.

rođendan, Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Nakon što su se ispred restorana najpre pojavili Svetlana Ceca Ražnatović, njen dečko Bogdan Srejović, snajka Bogdana, stigla je i slavljenica.

rođendan, Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Anastasija se pojavila u kratkoj žutoj haljini, a svi pogledi bili su uprti samo u nju. Ražnatovićeva je strpljivo pozirala i odgovarala na pitanja okupljenim novinarskim ekipama. Svim gostima je poručila da moraju da piju i da uživaju.

rođendan, Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

- Nije bilo iznenađenja ove godine, bila sam kod kuće sa mamom i Bogdanom, i mojim dečkom. Popili smo piće, malo smo pričali. Meni je okej što smo suptilno to odradili - otkrila je Anastasija kako je dočekala rođendan.

- Zadovoljna sam i srećna, sve ide kako sam zamislila, u fulu ću proslaviti rođendan i dve nove pesme, jako sam srećna zbog toga. Volela bih da putujem, izlazim. Prošla godina me je naučila da ništa ne planiram, volela bih da ostatak albuma objavim negde u oktobru. Pesme imam. Vezu ne eksponiram, kada svi znaju vaša posla, svi se petljaju, to je moja privatna stavr i želim da tako ostane koliko je moguće - rekla je Anastasija.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:24

CECA STIGLA NA ANASTASIJIN ROĐENDAN! Ražnatovićka blista u nikad KRAĆOJ haljini, a evo sa kim je došao njen dečko Bogdan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja