JOVANA JEREMIĆ ZA KURIR OTKRIVA ZBOG ČEGA JE OTIŠLA SA HEPIJA: Moje dete me nije viđalo skoro uopšte, nisam više DEVOJKA!
Foto: Printscreen

ODLUČNA

JOVANA JEREMIĆ ZA KURIR OTKRIVA ZBOG ČEGA JE OTIŠLA SA HEPIJA: Moje dete me nije viđalo skoro uopšte, nisam više DEVOJKA!

Stars -

Jovana Jeremić danas je dala otkaz na Televiziji "Hepi" nakon deset godina provedenih tamo.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Čitavu javnost šokirao je potez voditeljke koju su navikli da gledaju u Jutarnjem programu, a ona je za Kurir otkrila razloge odlaska. Kako kaže, prioritet joj je porodica i ćerka Lea za koju u poslednje vreme nije imala vremena.

- Moje dete me nije viđalo skoro uopšte od poslovnih obaveza, a jednom ima dve i po godine. Želim da se posvetim njoj, da više vremena provodimo zajedno, da radim na njenom vaspitanju. Nisam ja više devojka, sada imam dete i muža, moram da imam vremena i za njih. Imam apsolutnu podršku supruga i svog okruženja - počela je voditeljka i dodala da ne brine o nalasku novog posla.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Uvek mogu da nađem posao, ja sam uspešna u voditeljskom poslu i zaslužila sam ponude. Ja sam neko ko kreira medijsku scenu u Srbiji. Ali ovo je bilo previše, uvek su očekivali veliki šer kada ja vodim Jutarnji program, da budem ekskluzivna, avangardna. Prosto, treba mi pauza. Ne brinem za finansije jer sam ja sebe obezbedila i mogu da ne radim neko vreme - kaže voditeljka.

Jovana nam je rekla i da je pismenim putem čelnicima dostavila otkaz, ali se čula i sa Milomirem Marićem nakon toga.

Milomir Marić
foto: Printscreen

- U pisanoj formi sam im poslala da prestajem da radim, a čula sam se i sa Marićem. On nije imao šta da kaže. Šta da kaže čovek... To je moja odluka koja se ne menja. U svakom slučaju, ostavila sam im dobar šer, podigla sam gledanost, utabala sam im put. Sada oni treba samo da nastave moj uspeh - kaže Jovana.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

Bonus video:

00:15

JOVANA JOCIĆ IZGLEDA KAO TOP MODEL: Žena pevača pokazala telo u kupaćem, obline u prvom PLANU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track