TVITERAŠI UŽASNUTI SORAJINIM IZGLEDOM U FOTOŠOPU: Ženo, ličiš na kamilu sa tim vratom! Ovo je dno dna!
Foto: Printscreen/Instagram

unakazila se

TVITERAŠI UŽASNUTI SORAJINIM IZGLEDOM U FOTOŠOPU: Ženo, ličiš na kamilu sa tim vratom! Ovo je dno dna!

Stars -

Starleta Soraja Vučelić, koja je nedavno proglašena kraljicom plastičnih operacija, svakodnevno na Instagramu postavlja svoje provokativne fotografije i video zapise.

Soraja Vučelić
foto: Printskrin/Instagram

Na njima, ona ponosno ističe svoje bujne grudi, a na njene golišave fotke su svi već odavno navikli. Dok je grudi sredio hirurg, ostale delove tela sređuje sama u fotošopu.

Ono što je javnost primetila jeste njeno prekomerno uređivanje fotografija, na kojima se jasno vidi da smanjuje struk, glavu i povećava atribute. Starleta se baš zbog svojih fotki i našla na meti podsmeha, međutim, izgleda da to nju ni malo ne dotiče.

Soraja Vučelić
foto: Printskrin/Instagram

Ovog puta, ona je fotošopom produžila i unakazila svoj vrat. Njeni pratioci i tviteraši, odmah su je napali da izgleda užasno i da odmah prekine sa korišćenjem aplikacija za uređivanje fotografija.

- Ženo, na šta to ličiš? Unakazila si se! Ličiš na kamilu sa tim vratom! Ovo je dno dna, užasna si! Devojko, pogledaj se u ogledalo! Ovoj Soraji odmah zabraniti korišćenje fotošopa! Ništa užasnije skoro nisam video - samo su neki od komentara zgroženih korisnika društvenih mreža.

Soraja Vučelić
foto: Printskrin/Instagram

Ipak, starletu ovi komentari ne dotiču, jer ona i dalje živi raskošnim stilom života, stalno putuje i obasipa sebe skupocenim poklonima i luksuznim automobilima.

Novinari Kurira su pokušali da stupe u kontakt sa Sorajom za njen komentar, ali se ona nije javljala niti odgovarala na poruke.

Soraja Vučelić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:10

SORAJA RASKOPČALA TOP I SILIKONI IZLETELI: Golišava starleta ponovo mami jači pol, a ženama nije jasno šta joj je sa GLAVOM! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja