JOVANA JEREMIĆ SA PORODICOM OTIŠLA U MANASTIR: Voditeljka dala otkaz pa od OCA MILETA dobila SNAŽNU poruku i podelila je sa svima!
Foto: Printscreen/Instagram

CELA PORODICA NA OKUPU

JOVANA JEREMIĆ SA PORODICOM OTIŠLA U MANASTIR: Voditeljka dala otkaz pa od OCA MILETA dobila SNAŽNU poruku i podelila je sa svima!

Stars -

Jovana Jeremić šokirala je javnost kada je potvrdila za medije da je dala otkaz na Hepi televiziji, gde je uređivala i vodila jutarnji program.

Ona je navela kao razlog navodno jer nije imala vremena za ćerku, te da joj je prioritet da aktivno učestvuje u odrastanju svog deteta.

Sada se oglasila iz manastira, koji je posetila sa porodicom, suprugom i ćerkom:

"Kod oca Mileta. Poruka susreta: Koliko para, toliko muzike. Prema svecu i tropar. Koliko nudiš, toliko i dobijaš. Ti, Jovana, više ništa ne nudiš. Nikad. Samo biraš i dobijaš. U svim sverama. Kad neko nešto želi sa tobom, od danas će morati da se dokaže, uloži i položi. I ne mislim samo na posao. Tu si profesionalac, Mislim najviše na suštinu tvog bića. Otac Mile", napisala je Jeremićeva.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

JOKSIMOVIĆI IMAJU ODLIČAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Jovana i Željko priredili vatromet usred Beograda, a sve zbog sina KOSTE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track