Najnovije vesti

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Uobražena pretila ubistvom Udavači, Deku prebio otac njegove devojke!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Uobražena pretila ubistvom Udavači, Deku prebio otac njegove devojke!

Stars

Zdravo, dragi moji, vidim da su poznati kao pušteni s lanca i da ne prođe dan a da se ne dogodi neki parti. Naravno, na tim zabavama bude svašta zanimljivo, što oči javnosti ne mogu da vide, ali tu sam ja da vam to prenesem. Kao i uvek.

Abronoša, Sms Preljubnice
foto: Kurir štampano

Da počnemo od ovog tuluma na kojem su glavne zvezde bile Uobražena i Udavača. Znate da su njih dve doskoro bile u šemi i da su čak i živele zajedno, ne skrivajući to od drugih. Onda je Udavača rešila da otkači napornu koleginicu da ne bi sebi rušila reputaciju, ali izgleda da Uobražena ne može s tim da se pomiri. Zato je, pričaju moji izvori, na zabavi napravila haos. Napila se i na kraju partija počela da se svađa sa Udavačom, govoreći joj razne uvrede, a pale su i pretnje ubistvom ako ova opet ne bude s njom. Situacija je bila jako neprijatna, ali Udavača je nekako uspela da se izvuče bez posledica, a šta će dalje biti, ostaje da vidimo.

Deka je potpuno odlepio za mladom devojkom iz njegovog rodnog kraja, iako može unuka da mu bude. Viđaju ih stalno kako šetaju zagrljeni i drže se za ruke, kao da nemaju nameru da se sakriju od znatiželjnih pogleda. Inače, otac te devojke je jako imućan i kad je čuo s kim mu je ćerka, došao je u Beograd i sačekao Deku ispred zgrade, pa ga pošteno nalupao. Eto, ako je za neku utehu, makar je jasno da ta devojka nije iz koristi sa Dekom jer i njeni imaju para.

Pričala sam vam skoro o Princezi, o tome da je bila bolesna, ali izgleda da je koristila neke nedozvoljene supstance, pa je zato zaglavila u bolnici. A ja se uplašila da nije neka teža, ozbiljna bolest... Nego, tad vam nisam rekla jednu staru tajnu, ali evo prilike. Princeza je krajem sedamdesetih imala seks-aferu sa Kraljem, o čemu su svi živi brujali. Iako su njih dvoje dijametralno suprotni u svemu, nešto je kliknulo između njih pa su više od godinu dana bila zajedno, putovali svetom i provodili se. Ljubav je pukla kad je Kralj odlučio da ipak ostane uz suprugu i njihovu sitnu decu.

Čula sam da je majka Skamije prevarila neke ljude u njihovom gradu i da je jure već mesecima za pare. O čemu se radi, ne znam tačno, ali koliko sam shvatila u pitanju su ozbiljni krimosi i pitanje je da li će se Skamijina majka izvući bez težih posledica, ako ćerka opet ne zalegne za nju.

Toliko od mene za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

Kurir.rs

Bonus video:

POLICIJA ZAUSTAVILA BEBI DOL! Našli joj SEKIRU u torbi! Za sve kriv RIJALITI!
00:35

POLICIJA ZAUSTAVILA BEBI DOL! Našli joj SEKIRU u torbi! Za sve kriv RIJALITI!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja