VANJA OTKRILA SA KOJIM ČLANOVIMA ŽIRIJA ZVEZDE GRANDA IMA KONTAKT NAKON SKANDALA! Pevačica progovorila i o PRETNJAMA i ljubavi!
Foto: Printskrin/Instagram

iskrena

VANJA OTKRILA SA KOJIM ČLANOVIMA ŽIRIJA ZVEZDE GRANDA IMA KONTAKT NAKON SKANDALA! Pevačica progovorila i o PRETNJAMA i ljubavi!

Stars -

Pevačica i nedavno diskvalifikovana kandidatkinja iz takmičenja "Zvezde Granda", Vanja Knežević, progovorila je o skandalu u Grandu, emocijama, pretnjama, i otkrila da li je u kontaktu sa Marijom Šerifović, koja joj je bila mentor, i Sašom Popovićem.

- Nije tačno da nisam u kontaktu sa Marijom, čujemo se ponekad - otkrila je Vanja.

- Pre početka takmičenja, nekoliko godina pre, smrtni slučaj se desio, zbog čega sam i odlučila da pevam jednu pesmu u takmičenju. Nisam bila kod psihologa zbog takmičenja. Da, tačno je, nisam se čula sa Sašom Popovićem od skandala, sa mojim tatom se čuo dan pred diskvalifikaciju. Nije mu rekao direktno da zbog jednog člana žirija moram da napustim takmičenje, već da su podeljena mišljenja i da će stati uz žiri, sutradan sam zvanično diskvalifikovana - rekla je Vanja.

- Nije tačno, da su mi pretili, koliko ja znam nisu ni meni, ni sestrama. Moguće da je bilo kada je stizalo mnogo poruka, ali nisam primetila. Nije bilo situacija da me ljudi osuđuju na ulici - govorila je Vanja.

- Ne patim u ljubavi, ali ljubavni život trpi zbog obaveza. Nisam krila ljubavnu vezu sa pevačem, ne želim svoje partnere da izlažem u javnosti, to je privatna stvar, ako sam ja tu, ne moraju ni oni. I partner nije pevač - rekla je Vanja.

Vanja Knežević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:39

MILICA TODOROVIĆ NAPRAVILA HAOS NA SLAVLJU! Pevačica izvela performans kao niko do sad: VADI, VADI PARE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track