SLOBI STAO MOZAK KAD JE ČUO ZORANINU IZJAVU O MUŠKARCIMA U SRBIJI: Blogerka iznervirala pevača, a usledio još jedan BLAM!
Foto: Printscreen/Instagram

HIT

SLOBI STAO MOZAK KAD JE ČUO ZORANINU IZJAVU O MUŠKARCIMA U SRBIJI: Blogerka iznervirala pevača, a usledio još jedan BLAM!

Stars -

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah svojim izjavama često izaziva bes javnosti, ali i ismevanje od strane korisnika društvenih mreža.

Zorana Jovanović Zorannah, Zorana Jovanovic, Zorana Jovanovic Zorannah
foto: Printscreen/Instagram

Sloba Radanović reagovao je na blogerkinu izjavu da nikada ne bi imala momka koji živi u Srbiji, kao i da takav za nju "ne postoji".

"Neka mi neko prodrma glavu, stao mi je mozak od ovoga", napisao je Sloba, ali to nije Zoranin jedini blam.

Slobodan Radanović
foto: Printscreen/Instagram

Gostujući u "Kontra šouu", voditeljka Jelena Nikolić je pitala Zorannah koju reč ne voli. Nakon dugog razmišljanja, blogerka je progovorila, želeći da ispadne pametna, ali je izrekla nepostojeću reč.

Kontra šou
foto: Stefan Stojanović

- Zavid - rekla je Zorannah i nasmejala milione gledalaca, ali i tviteraša koji je danima ismevaju.

Niko nije siguran šta je Zorannah želela da kaže, ali mnogi veruju da je u pitanju reč "zavist". Po mišljenu korisnika društvenih mreža, ne bi bilo loše da Zorannah napusti Srbiju, zemlju u kojoj je rođena i u kojoj je provela veći deo života, jer za sve ove godine nije uspela da nauči i savlada osnovni vokabular srpskog jezika.

Kurir.rs/ Foto: Instagram

Bonus video:

01:34:30

KONTRASHOW EP07 29.05.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja