SVE ZA UNUKA MEZIMCA: Ražnatovići za Željkov prvi rođendan dali 15.000 evra! Anastasija spremila poseban poklon!
Foto: Printscreen/Šok Tok

ZABAVA

SVE ZA UNUKA MEZIMCA: Ražnatovići za Željkov prvi rođendan dali 15.000 evra! Anastasija spremila poseban poklon!

Stars -

Naslednik Veljka Ražnatovića Željko sutra slavi prvi rođendan, što je u svakoj porodici velika stvar.

Upravo zato su se Ražnatovići, posebno Ceca, potrudili da za dečaka organizuju proslavu koja će biti nezaboravna.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Šok Tok

Folk diva ne voli da priča o svom privatnom životu, pa kad je pitaju za Željka, uvek skromno odgovori - da je kao i svako drugo dete njegovog uzrasta. - Jede, spava, igra se, plače, smeje se. Beba kao i svaka druga. Mi iza kamera živimo normalan život, imamo probleme kao i svi drugi ljudi. Nismo ništa drugačiji od onih koji nisu javne ličnosti - rekla nam je nedavno pevačica.

Bogdana Ražnatović, Veljko Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Upravo zato ne želi da se proslava eksponira, već da u krugu prijatelja i porodice to obeleže. Kako naš izvor blizak Ceci tvrdi, ona je u dogovoru sa Veljkom i Bogdanom izabrala restoran za proslavu, a savetovala se i oko dekoracije. Ona će biti dečije tematike - sa puno balona i ostalih sitnica sa motivima crtanih likova, a dominiraće plava i bela boja. Ipak, morali su da suze broj zvanica zbog trenutne epidemiološke situacije, ali će oni najbliskiji prisustvovati.

Cecina sestra, Lidija Ocokoljić
foto: Damir Dervišagić

To su Lidija i Predrag Ocokoljić sa decom, Bogdanine sestre, Mirko Šijan, kao i roditelji Bogdan i Danijela. Oni će na proslavu doći pravo iz Titela, sa još nekoliko članova familije. Zabavi će prisustvovati i nekoliko porodičnih prijatelja Ražnatovića, kolege i saradnici, javne ličnosti sa kojima se druže. Neizostavni su i ponosna tetka Anastasija, Cecin dečko Bogdan Srejović i Bogdanini Veljkovi prijatelji koji takođe imaju decu.

Anastasija Ražnatović
foto: ATA Images

Ražnatovićeva nije štedela kada je proslava u pitanju, navodi naš sagovornik, ali s obzirom na to da je elitni restoran u pitanju, može se reći da je dobro prošla. Za zakup lokala i ketering je dala oko deset hiljada evra, dok je za dekoraciju, animatore za decu i druge sitnice izdvojila oko tri hiljade evra. Kako je u pitanju rođendan za najmlađe, alkohola neće biti u većoj meri, pa je za penušava vina kojima će nazdravljati dala oko hiljadu evra. Torta će biti glamurozna i velika, na nekoliko spratova, a sagovornik kaže da će dominirati plava boja i imaće nekoliko ukusa. Pripremljen je i slatki sto koji najmlađi obažavaju, a za poslastičarske proizvode su platili takođe oko hiljadu evra.

Mali gospodin

Željku šili odelo

Inače, mezimac Ražnatovića će na svoj dan nositi odelo koje je specijalno za njega kreirano, dok će za Cecu biti napravljena posebna haljina za ovu priliku.

Anastasija Ražnatović, Željko Ražnatović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Još se ne zna šta je pevačica kupila za svog unuka za poklon, dok je Anastasija rekla da mu sprema poklon koji će mu zauvek ostati kao uspomena. U pitanju je poseban komad zlata na kome će biti ugravirana posveta. Ona je jako vezana za bratanca i ovaj dan je za nju jako važan.

Ponosna baka

Danijela se raduje slavlju

Kurir je juče kontaktirao i Bogdaninu majku Danijelu Rodić.

Danijela Rodić, Željko Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Malo sam u gužvi, na poslu pa nemam puno vremena da pričam. Željku još ništa nisam kupila, ali danas moram da odem da mu uzmem poklon. Nismo planirali nikakvo slavlje da organizujemo u Titelu, svi zajedno ćemo proslaviti u Beogradu - rekla je ponosna baka.

Kurir.rs/J.S. Foto: Printscreen

Bonus video:

02:50

KOMŠIJE IZ TITELA OTKRILE PRAVO LICE CECINOG SINA! Bogdanu svi znaju kao VREDNU, a Veljko ih i danas ZBUNJUJE zbog svog ponašanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track