OSEĆALA SAM SE PONIŽENO, MENE NI MUŽ NE SNIMA GOLU! Posle SKANDALA Ljuba Perućica izveo suprugu, a evo šta je imala na sebi
Foto: Ata Images

proslavA

OSEĆALA SAM SE PONIŽENO, MENE NI MUŽ NE SNIMA GOLU! Posle SKANDALA Ljuba Perućica izveo suprugu, a evo šta je imala na sebi

Stars -

Pevačica Aleksandra Mladenović proslavila je 27. rođendan, a tim povodom organizovala je slavlje u jednom prestoničkom restoranu.

Među prvim gostima pojavili su se Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus, koja je nedavno doživela neprijatnost u jednom tržnom centru gde su je snimale kamere u kabini dok je probavala garderobu.

- Moram da kažem da sam se osećala veoma poniženo. U pitanju je rotirajuća kamera, koja može da snimi bukvalno svaki detalj, svaki mladež na telu. Iz kompanije su mi rekli da kamere stoje iznad kabina zbog krađa i da, po potrebi, samo policija ima pristup tim kamerama uz nalog. Mi smo prijavili slučaj policiji i razmišljamo o tužbi. U celoj priči sam srećna što su me podržali novinari i javnost i zahvalna sam zbog toga - rekla je Katarina i dodala.

Ljuba Perućica
foto: Ata Images

- Skidala sam se u zatvorenoj kabini. Morala sam da skinem grudnjak da bi probala garderobu. Da se razumemo, mene ni suprug ne snima golu i ne želim da se opterećujem mislima da bi se nekada mogli pojaviti neki snimci, jer ja nisam dala dozvolu da me golu snimaju u toj kabini - bila je iskrena pevačeva supruga.

Katarina je sa Ljubom u braku dve godine, a za rođendansko slavlje odlučila se za džins kombinaciju.

Ljuba Perućica
foto: Ata Images

kurir.rs/A.D.

Bonus video:

01:20

LJUBU PERUĆICU DOBRO OKITILI PARAMA! Evo gde je pevač napravio VRHUNSKI PROVOD, papreno ga ČASTILI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track