Najnovije vesti

VELJKO STIGAO SA SINOM SLAVLJENIKOM! Ražnatović sa ženom Bogdanom i detetom ušao u restoran, SPREMNI ZA SLAVLJE! (KURIR TV)
00:40

VELJKO STIGAO SA SINOM SLAVLJENIKOM! Ražnatović sa ženom Bogdanom i detetom ušao u restoran, SPREMNI ZA SLAVLJE! (KURIR TV)

sve je spremno

VELJKO STIGAO SA SINOM SLAVLJENIKOM! Ražnatović sa Bogdanom ušao u restoran, ponosni roditelji SPREMNI ZA SLAVLJE! (KURIR TV)

Stars
19:47h

Veljko Ražnatović je sa suprugom Bogdanom i dadiljom stigao u prestonički restoran gde će proslaviti 1. rođendan sinu nasledniku.

Naime, oni su zajedno ušli u restoran, a Veljko je na sebi imao odelo, a Bogdana se odlučila za haljinicu srebrne boje.

Na proslavu su stigli i Bogdanini roditelji i sestra Nataša Rodić.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Inače, Ceca je u dogovoru sa Veljkom i Bogdanom izabrala restoran za proslavu Željkovog rođendana, a savetovala se i oko dekoracije. Ona će biti dečije tematike - sa puno balona i ostalih sitnica sa motivima crtanih likova, a dominiraće plava i bela boja. Ipak, morali su da suze broj zvanica zbog trenutne epidemiološke situacije, ali će oni najbliži prisustvovati.

I za tetku Anastasiju, koja je dosta vezana za Željka, njegov rođendan je posebno važan i ona je odlučila da mu spremi poklon koji će mu ostati zauvek kao uspomena. U pitanju je poseban komad zlata na kom će biti ugravirana posveta.

Takođe, i Anastasija za proslavu priprema posebnu toaletu koju je poznati kreator spremao za nju. I ona će pored Veljka i Bogdane dočekivati goste.

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović, Rođendan
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Bogdan i Danijela Rodić
00:16

Bogdan i Danijela Rodić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja