URAGANKE POSLE ROTERDAMA U TRANS BACILE I BEOGRAD: Kseniju je tata Knez ŽESTOKO bodrio, a sad je otkrila šta joj je baš ZAMERIO
Foto: Kurir

oduševile

URAGANKE POSLE ROTERDAMA U TRANS BACILE I BEOGRAD: Kseniju je tata Knez ŽESTOKO bodrio, a sad je otkrila šta joj je baš ZAMERIO

Stars -

Grupa "Hurricane" nastupila je u četvrtak naveče u jednom klubu u srpskoj prestonici, a to im je prvi nastup nakon nedavne "Evrovizije", na kojoj su zauzele 15. mesto.

Ispred splava su se pojavile vidno raspoložene u svom stilu. One su nastupile nakon duže pauze, zbog pandemije koronavirusa, a atmosfera u pomenutom klubu je bila uzavrela! Jedna od prvih pesama koje su izvele bila je upravo "Loco Loco", kojom su predstavljale Srbiju na takmičenju za najbolju pesmu Evrope.

00:01

URAGANKA KSENIJA OD ZANOSNE PLAVUŠE DO VRELE RIĐOKOSE: Kneževa ćerka napravila još jednu promenu, sad se tek okreću za njom! VIDEO

"Utisci posle Evrovizije su se slegli, ali diviš po nama, sijamo i dalje. Ispalo je stvarno najbolje moguće, mnogo smo se potrudile za to. Mesecima smo radile na tome, tako da bilo je na visini zadatka", rekle su devojke.

Ksenija je otkrila šta joj je tata Knez zamerio u Roterdamu.

"Rekao mi je zašto jedeš u kadru i prosipaš vino po sebi. Nisam bila svesna da su me tad uhvatili baš, ali eto, živi smo ljudi, jedemo, pijemo, to je sve normalno, ne znam čemu tolika fama", otkrila je Ksenija za Premijeru.

00:13

PRVI NASTUP URAGANKI NAKON EVROVIZIJE: Sanja, Ivana i Ksenija spremne da NAPRAVE LOM, a tek da vidite njihove STAJLINGE! SVE PUCA!

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track