Najnovije vesti

LEKA IMA NOVU DEVOJKU?! Glumac se sa NJOM drži za ruke, a svi komentarišu da liči na bivšu ženu NINU RADULOVIĆ!
Foto: ATA Images

PODRŠKA

LEKA IMA NOVU DEVOJKU?! Glumac se sa NJOM drži za ruke, a svi komentarišu da liči na bivšu ženu NINU RADULOVIĆ!

Stars
14:31h

Glumac Branislav Lečić suočava se sa ozbiljnim optužbama za silovanje i pokušaj napastvovanja od strane koleginica Danijele Štajnfeld i Merime Isaković, a sada je uhvaćen sa navodno novom devojkom.

On je danas uslikan na aerodromu sa novom izabranicom, javnosti nepoznatom brinetom, dok su šetali držeći se za ruke.

Poznati glumac i njegova devojka pojavili su se na aerodromu, verovatno se spremajući da negde zajedno otputuju ili su se, pak, vratili s puta. Mnogi komentarišu da Lečićeva nova devojka ista kao Nina Radulović, voditeljka sa kojom je bio u braku. Leka je ponovo u žiži interesovanja javnosti, s obzirom na to da su ga koleginice optužile za seksualno uznemiravanje.

Branislav Lecic
foto: ATA Images

Podsetimo, Merima Isaković nedavno je izjavila da su joj se javile devojke koje su joj ispričale da im je optuženi glumac prilazio na razne nepristojne načine, te da će da svedoče pred Tužilaštvom protiv njega, ali žele da sačuvaju svoj identitet. Branislav Lečić je tim povodom poslao odgovor ističući da je nevin u celoj priči i da su sve informacije o njemu potpuno neistinite.

Podsetimo, Branislav Lečić je izjavio da se povodom optužbi na njegov račun više neće obraćati javnosti sve dok Tužilaštvo ne izađe sa zvaničnim stavom.

Branislav Lecic
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S. Telegraf

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja