Najnovije vesti

PETAR STRUGAR NEĆE DA BUDE KOMŠIJA SA MILICOM TODOROVIĆ! Renovira i prodaje stan od 150.000 € da pobegne od BIVŠE!
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Pobegulja

PETAR STRUGAR NEĆE DA BUDE KOMŠIJA SA MILICOM TODOROVIĆ! Renovira i prodaje stan od 150.000 € da pobegne od BIVŠE!

Stars

Petar Strugar poseduje luksuzan stan u elitnom naselju u kom stanuju mnoge poznate ličnosti, ali je rešio da ga proda jer mu se ne dopada ta nekretnina, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, glumac u tom stanu nikada nije živeo. Kupio ga je pre dve godine, otprilike u periodu kad je upoznao Milicu Todorović i počeo da se zabavlja s njom, pa je uglavnom boravio kod nje, dok je svoju nekretninu izdavao pod zakup. Njena vrednost je, kako kaže naš sagovornik, najmanje 150.000 evra. Ekipa Kurira posetila je naselje na Novom Beogradu u kom Strugar prodaje stan, a njegove komšije su nam rekle da ga često viđaju s majstorima koji rade na adaptaciji glumčevog stana pre nego što ga proda sledećem vlasniku. To su nam potvrdile i žene koje rade na održavanju higijene u elitnom kompleksu.

Milica Todorović, Petar Strugar
foto: Printscreen/Ami G

- Petra često viđamo, uglavnom je s majstorima. Uskoro bi trebalo da proda taj stan, ali hoće prvo da ga renovira. Dok je bio s Milicom, svakodnevno smo ga viđali. Otkad je prekinuo vezu s njom, ovde dolazi mnogo ređe. Čula sam da se njemu taj stan ne dopada zbog lokacije i da zato hoće da ga proda - rekla nam je jedna od njih.

I drugi prolaznici koje smo sreli u naselju pričali su nam o Petru. Neki nisu ni znali da ima stan u njihovom komšiluku, ali su svi bili saglasni da nije baš druželjubiv.

Petar strugar
foto: Marina Lopičić

- Iskren da budem, on je dosta čudan, viđam ga, ali je uvek sam ili sa jednim drugom. Dok je bio s Milicom, bio je drugačiji. Mnogo je povučen. Pročitao sam u novinama da je dobio sina i ostao sam u šoku, čak smo se prijatelj i ja našalili s njim kada smo ga sreli. Pitali smo ga da li je istina to što se piše, na šta nam je kratko rekao: "Jeste, postao sam ponovo tata" i platio turu pića povodom toga - ispričao nam je jedan od prolaznika.

Milica Todorović, Petar Strugar
foto: Damir Dervišagić, Prinstcreen /Kurir tv

Nismo imali sreće da juče sretnemo Petra dok smo pričali o njemu sa njegovim komšijama, niti nam je odgovarao na pozive. Ali zato smo videli i uslikali Milicu Todorović, Strugarovu bivšu devojku i pevačicu, dok je užurbano šetala sa psom. Pokušali smo da je dozovemo, ali nije htela da se okrene, već je vikala na psa da požuri.

Milica Todorović, Petar Strugar
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

KURIR PAPARACO! Petar Strugar uhvaćen prvi put nakon što je dobio DRUGO DETE: A evo šta je glumac RADIO! (FOTO)
00:04

KURIR PAPARACO! Petar Strugar uhvaćen prvi put nakon što je dobio DRUGO DETE: A evo šta je glumac RADIO! (FOTO)

Ana Denda

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja