TO JE BILA NAJTEŽA GODINA U MOM ŽIVOTU, U BOLNICI SAM SE ŠMINKALA I SREĐIVALA! Pevačica progovorila o borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU!
Foto: Printscreen

hrabra

TO JE BILA NAJTEŽA GODINA U MOM ŽIVOTU, U BOLNICI SAM SE ŠMINKALA I SREĐIVALA! Pevačica progovorila o borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU!

Stars -

Narodna pevačica Stanojka Mitrović Ćana otvorila je dušu o teškom životnom periodu iz 2013. godine kada je preživela borbu sa tumurom dojke.

- To je bila 2013. godina, i to je najteža godina u mom životu apsolutno. Posle operacije sma imala nenormalnu potrebu da se našminkam i sredim. U bolnici su mi rekli da me treba držati za pozitivan primer - rekla je Ćana i dodala:

- Dolazila sam na previjanje, i ona žena u bolnici mi kaže da me treba držati za pozitivan primer, jer znaš šta, ja hoću sebi da se sviđam, uopšte me ne interesuje okolina, a kad se našminkam ja sebe smatram onom starom... O tome sad ne razmiškjam, ali kako kažu, najlepše izgledaš kad se najgore osećaš – istakla je Ćana u emisiji "Magazin In".

Stanojka Mitrović Ćana
foto: Printscreen

Pevačica je nedavno privukla veliku pažnju kada se u kamionu pojavila na jednom slavlju gde je nastupala, a u Pulsu Srbije na Kurir televiziji prisetila se te situacije:

- Prvi put sam tad ušla u kamion i pošla na slavlje, to se desilo totalno neočekivano. Imaju veliku firmu kamiona, a majka od mladoženje je izrazila želju, ako nije problem da im izađem u susret i na veselje dođem kamionom. Tad sam poželela od srca da taj kamion napravi kilometarske rute. Imala sam ponude i za helikoptere, limuzine pa čak i poljoprivrednih mašina - rekla je Ćana i dodala:

- Baš sam se uželela publike, jedva čekam natupe. Već sad imam zakazane nastupe do kraja godine, ali ne smem mnogo da pričam o tome da ne izbaksuziram. Ljudi traže originalnsot i ja se trudim da doprinesem veselju, volim svoj posao i mislim da to dobro radim.

Stanojka Mitrović ćana
foto: Pritnscreen/Twitter

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:48

ĆANA O ČUVENOJ SVADBI I DOLASKU U KAMIONU! Progovorila kako je do toga došlo i otkrila kakve je još PONUDE dobijala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track