JOVANA JEREMIĆ PROLAZI KROZ PAKAO! Voditeljka otkrila: Hitna je DOLAZILA PO MENE, od bolova ne mogu da SEDIM!
Foto: Printscreen/Ami Dži šou

HAOS

JOVANA JEREMIĆ PROLAZI KROZ PAKAO! Voditeljka otkrila: Hitna je DOLAZILA PO MENE, od bolova ne mogu da SEDIM!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić ovih dana prolazi kroz pakao zbog upale bešike.

Naime, Jovana ima horničnu upalu bešike više od pet godina.

- Jovana muku muči sa upalom bešike već skoro pet godina i stanje se sve više pogoršava. Upala je postala hronična. Ona je pila antibiotike kako bi sanirala upalne procese, ali suštinski nije pronašla pravi način za lečenje – priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Problem je što Jovana nije pridavala veliki značaj upalu i stanje se sve više pogoršavalo. Ona se najviše boji da joj se bolest ne proširi na bubrege. Na zdravstveno stanje je dodatno uticao stres nakon davanja otkaza i cele medijske pompe oko prelaska na drugu televiziju. Po preporuci lekara, ona je otišla u Vrnjačku Banju koja je odlična za urinarne traktove i moraće tamo da ide barem jednom mesečno – zaključuje izvor.

Jovana je ove navode potvrdila.

- Ne volim da pričam o svom zdravlju, jer smatram da sam jaka žena i narod ne treba na mene da se sažaljeva. Godinama vučem ozbiljan problem upale bešike, od bolova ne mogu da sedim, svakodnevno šetam po stanu. Ovih dana odlazim na sva potrebna ispitivanja – govori voditeljka i dodaje:

- Problem je najviše eskalirao tokom 2016. godine kada sam dobila nesnosnu upalu bešike tokom boravka u informativnoj redakciji. Kola Hitne pomoći su morala da dođu po mene i odvezu me u bolnicu, bolovi su bili neizdrživi – zaključuje Jovana Jeremić.

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

00:53

LUNA LUMPOVALA DO ZORE SA STOMAKOM DO ZUBA! Đoganijeva tik pred POROĐAJ obula ŠTIKLE, a svi se pitaju KAKO JOJ USPEVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja