PROSTITUCIJA, SKANDALI, PORODIČNO NASILJE: Bivši prijatelj optužio Taru Simov za GNUSNE RADNJE, a ovako mu je ZAPRETILA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OGLASILA SE

PROSTITUCIJA, SKANDALI, PORODIČNO NASILJE: Bivši prijatelj optužio Taru Simov za GNUSNE RADNJE, a ovako mu je ZAPRETILA! (FOTO)

Stars -

Marko Đedović izneo je niz optužbi i tvrdnji na račun diskvalifikovane učesnice Tare Simov.

On je u razgovoru sa Nadicom Zeljković pomenuo da se Tara navono drogirala, kao i da se samozadovoljavala pred neznancem, za šta mu je svedok Aleksandra Nikolić, ali je i tvrdio da se Simova takođe bavila prostitucijom.

Tara Simov, Marko Đedović
foto: Ana Paunković, screenshot Pink tv

Sada se Tara oglasila na svom Instagramu.

"I naravno što se tiče laži na moj račun od strane učesnika rijalitija, povezanih sa prostitucijom, porodičnim nasiljem, narkomanijom, s*ksualnim odnosima sa osobama koje su imenovane od strane tih zadrugara, optužbe da sam zadovoljavala sebe pred nepoznatim licem u automobilu sa svedokom Aleksandrom, svi ćete imati priliku da dokažete sve što ste pričali, ali na sudu. Vidimo se", napisala je Simova u objavi.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:08

TARA SVA MOKRA, OBJAVILA SNIMAK IZ TUŠ KABINE! Dok Ša vodi bitku sa zadrugarima, Simova provocira na društvenim mrežama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track