DANIJELA U DO SADA NEVIĐENOM IZDANJU: Princeza trube zasvirala u prelepoj odevnoj kombinaciji!
Foto: Estetski sportovi

DANIJELA U DO SADA NEVIĐENOM IZDANJU: Princeza trube zasvirala u prelepoj odevnoj kombinaciji!

Stars -

Proteklog vikenda održan je prvi nacionalni naučni skup pod nazivom: „Estetski sportovi između umetnosti i sporta“ koji organizuje Univerzitet u Beogradu - Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Na ceremoniji otvaranja specijalna gošća bila je srpska princeza trube, Danijela Veselinović koja je u dugoj crvenoj haljini izgledala kao prava princeza!

princeza trube
foto: Estetski sportovi

Danijela: “ Zadovoljstvo je bilo biti deo ovog skupa i drago mi je da sam svojom muzikom doprinela. U prvi mah bila sam iznenađena time da studenti ovog fakulteta igraju kolo i da su pored mnogobrojnih sportova koji podrazumevaju muziku, oni pronašli način da neguju kulturno nasleđe i nacionalni indetitet. Hvala prof. dr Sanja Mandarić na pozivu da budem deo njenog tima "Estetskih Sportova" koji donosi na ove prostore nešto potpuno avangardno, inspirativno i obećavajuće. A s obzirom da naredne godine planiram veliku turneju u Japanu, posebno mi je zadovoljstvo što je izložbu otvorio ambasador Japana. Radujem se putovanju i nastupima u ovoj sjajnoj zemlje!"

princeza trube
foto: Estetski sportovi

Izložbu “Umetnost igre u olimpijskim sportovima“ svečano je otvorio Njegova Ekselencija gospodin Takahiko Kacumata, ambasador Japana u Republici Srbiji i ovom prilikom istakao: “Olimpijske i Paraolimpijske igre ove godine imaju poseban značaj - da pokažu našu otpornost na pandemiju, dajući tako hrabrost i nadu ljudima širom sveta."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja