08:49

ULOŽIO SAM 140 PENZIJA U OVO! Saša Popović za KURIR priznao da je za album supruge iskeširao oko 100.000 evra: Ona je BOG I BATINA

ŠIROKO

ULOŽIO SAM 140 PENZIJA U OVO! Saša Popović za KURIR priznao da je za album supruge iskeširao oko 100.000 evra: Ona je BOG I BATINA

Stars -

Saša Popović obratio se medijima koji su se pojavili na promociji novog albuma njegove supruge Suzane Jovanović.

Saša Popović
foto: Kurir/A.J.Panić

- Nije meni frka nego Suzani. Ja sam navikao na ovakve stvari, godinama to radim. Ovo je jedna od najvećih promocija ikad održana što se tiče pevača i estrade. Mislim da je sve lepo organizovano. Napravili smo nešto specijalno, još samo da se pesme dopadnu publici - rekao je Popović.

Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

- Ja sam od penzije sve ovo uspeo da insfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora, pozdravljam Sašu Popovića, sam sebe - rekao je Saša.

- Ja sam glava kuće, ona je vrat, ona je u kući Bog i batina. Normalna stvar da je žena glavna u kući, ona vodi sve. Kad sam video manekena u spotu sa njom, nije mi bilo svejedno. Ćerka je bila sa Suzanom u Turskoj.

Suzana Jovanović
foto: Damir Dervišagić

- Finale "Zvezde Granda" 26. juna, biće ludilo. Dečko nije diskvalifikovan, ima 17 godina, a i upisao je fakultet, on je odustao. Što se tiče Vanje Knežević, sve sam objasnio. U 4 emisije u kojima je učestvovala dobila je dobre i pozitivne komentare, ona je posle dobila negativne komentare, rasplakala se, znate posle šta je bilo.

- Moja penzija je 700 evra. 140 penzija sam uložio u sve ovo. Za 25 godina nisam favorizovao svoju suprugu, i posle 25 godina sam rešio da joj posvetim pažnju. Stavljao sam je po strani, mislim da je ovo naša kruna našeg braka. Ona je uvek govorila da ne guram nju. Sad kad sam otišao u penziju i prodao Grand, daj ovo - rekao je Popović.

Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M./A.P.

Bonus video:

05:52

SUZANA NA SCENI POSLE 11 GODINA! Popovićeva žena otkrila tajnu TOP IZGLEDA: Ne može botoks da pomogne ako ste OTROVNI iznutra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track