DARKO SE VIDEO S MARINOM, U BRESTAČ DOVELA SINA! LAZIĆ ZA KURIR: Nismo bili u braku, sud nam ne treba da se razvedemo!
Foto: Ana Denda, Printscreen/Amidži Šou, ATA Images

rastali se kao ljudi

DARKO SE VIDEO S MARINOM, U BRESTAČ DOVELA SINA! LAZIĆ ZA KURIR: Nismo bili u braku, sud nam ne treba da se razvedemo!

Stars -

Darko Lazić i Marina Gagić, kao što je ona otkrila ekskluzivno za Kurir pre nekoliko dana, više nisu zajedno, ali i dalje komuniciraju.

U to se uverila i ekipa Kurira, koja je juče posetila porodični dom Lazića u Brestaču. Tog dana pevač je davao šestomesečni pomen ocu Milanu Laziću, zbog čega je bio tužan. Ali posle nekog vremena, osmeh mu je ipak obasjao lice jer je video svog sina Alekseja. Njega je dovela upravo mama Marina. Ona, za razliku od Darka, koji je popričao s nama u svom dvorištu, nije bila raspoložena za razgovor.

Darko Lazić
foto: Kurir/Ana Denda

Marina je parkirala svoj automobil tik ispred kuće, nosila je belu haljinu, a došla je s drugaricom.

Darko Lazić
foto: Kurir/Ana Denda

Pevač je izašao da je dočeka i da preuzme sina, a kada joj je saopštio da je naša ekipa tu, nije želela da ulazi u kuću, ali mu je rekla da je pozovemo. Mi smo više puta pokušali da je dobijemo telefonom, ali je ona sve vreme prekidala vezu.

Darko Lazić
foto: Kurir/Ana Denda

Darko je uzeo sina i ranac sa njegovim stvarima i vratio se našem razgovoru. - Evo, vidiš, ovo je najbolji demanti svim pričama da nismo ostali u kontaktu. Rekao sam ti da smo u dobrim odnosima - rekao je Darko i nastavio: - Iskreno da ti kažem, nisam ni znao koliko sam psihički jak dok mi se nije sve desilo. O Marini nemam ništa loše da kažem, mi smo odrasli, normalni i civilizovani ljudi i tako smo se i razišli. Jednostavno, nije nam išlo, imamo predivnog sina, on je naš život, nema potrebe da se nas dvoje svađamo. Nije baš glavni razlog moj način života, ne želim da komentarišem naš odnos, ponavljam, nismo mogli zajedno, pa smo ostali prijatelji, što je valjda i normalno. Nismo bili u braku tako da nam sud ne treba da se razvedemo, meni je bitno da viđam svog sina i da odrasta u normalnom okruženju. On voli da dođe ovde, a i moja majka voli da provodi vreme sa njim - ispričao je Darko, koji ima i ćerku Lorenu, iz braka s Anom Sević.

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs /Ana Denda

Bonus video:

00:14

DARKO LAZIĆ PAO U SEVDAH! Priče o vezama sa MAFIJOM mu ne kvare raspoloženje, uživa na GALA SLAVLJU i to bez Marine (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track