PONEKAD MALO UMREŠ, PA NASTAVIŠ KAO DA NIŠTA NIJE BILO: Marina Tucaković podelila citat, svi pričaju o njenim MOĆNIM REČIMA
Foto: Printscreen/K1

hrabra

PONEKAD MALO UMREŠ, PA NASTAVIŠ KAO DA NIŠTA NIJE BILO: Marina Tucaković podelila citat, svi pričaju o njenim MOĆNIM REČIMA

Stars -

Najpopularniji tekstopisac Marina Tucaković nakon dugotrajne borbe sa kancerom i silnih hemoterapija, konačno je stala na noge.

Pre nekoliko dana prisustvovala i jednom prestoničkom događaju, iako se dugo nije pojavljivala u javnosti.

Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić

Nedavno je hitmejkerka priznala kako joj je u teškom periodu odmor od posla prijao.

Ona se danas oglasila na Instagramu gde je objavila moćni status.

- Ponekad malo umreš , pa nastaviš kao da nije bilo ništa - napisala je hitmejkerka, nakon čega su se u komentarima nizale reči podrške.

"Želim Vam puno uspeha u lečenju, da pobedite i da pišete samo hitove!", "Baš tako", "Divni ste, tako hrabra žena", glasili su samo neki od komentara.

Marina je otkrila i kako se sada oseća.

- Da sam dobro - nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko - rekla je ona u "Premiejra Vikend Specijal".

Marina Tucaković
foto: Printscreen/K1

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track