00:36

ZAVIRITE NA CECINU ROĐENDANSKU ŽURKU! Anastasija se presvukla u ČIPKASTU haljinu i posvetila maminom dečku posebnu PESMU!

LUDI PROVOD

ZAVIRITE NA CECINU ROĐENDANSKU ŽURKU! Anastasija se presvukla u ČIPKASTU haljinu i posvetila maminom dečku posebnu PESMU! (VIDEO)

Stars -

Cecina naslednica i pevačica Anastasija Ražnatović oduševila je sve čim se pojavila ispred svoje kuće na Dedinju u izazovnoj kombinaciji, a sada se presvukla u zanosnu haljinu.

Pevačica je objavila snimak sa žurke gde je bio i dečko njene majke Bogdan Srejović kom je posvetila i posebnu pesmu i uhvatila trenutak sa slavlja.

Anastasija Ražnatović, Cecin rođendan
foto: Nemanja Nikolić

Anastasija je u toku dana uhvaćena u žutoj majici i suknji, a potom se presvukla u crnu haljinu sa čipkom i dubokim dekolteom.

"Osećam se kao da imam 28 i dalje, ja sam porodična žena, tu je i moja karijera. Skockala sam život, imam dosta zakazanih nastupa tokom leta, nadam se da će situacija biti sve bolja", rekla je Ceca kada se pojavila pred kamerama.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

07:09

CECA SKOCKANA KAO HOLIVUDSKA DIVA, DOMINIRA U ZELENOM SA PROREZIMA: Osećam se kao da imam 28 godina! Evo ko joj je prvi čestitao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja