MINA KOSTIĆ POSLE 10 GODINA IDE NA REMONT GRUDI: S*se mi vise, zrela sam za hirurga! A evo zašto nosi nakit od 300 dinara
Foto: Damir Dervišagić

dinamitna

MINA KOSTIĆ POSLE 10 GODINA IDE NA REMONT GRUDI: S*se mi vise, zrela sam za hirurga! A evo zašto nosi nakit od 300 dinara

Stars -

Folk pevačica Mina Kostić karijeru je počela 2000. godine i do 2005. snimila je tri studijska albuma, a sebe je pozicionirala kao jednu od najboljih pevačica pop-folk muzike.

Sitna i dinamitna, što bi rekao naš narod, brzo je dobila nadimak „džepna Venera“. Komentarišući aktuelni trend plastičnih operacija na estradi, Mina se dotakla i svojih odlazaka kod estetskih hirurga, pa naglasila da je na sebi radila samo grudi koje su već zrele za remont.

- Za mene se zna da imam silikonske grudi i ja to nikada nisam krila. Moraću uskoro da idem na remont jer je prošlo skoro 10 godina, pa su se malo opustile - rekla je pevačica, pa se prisetila reči svog plastičara.

Mina Kostić
foto: Damir Dervišagić

- Moj doktor je meni lepo rekao, sa silikonima ti je isto kao i s autom, menjaš ih kada imaš love -objasnila je Mina.

Prokomentarisala je i trend neinvazivnih hirurških zahvata kojima njene koleginice popunjavaju bore, dižu jagodice i zatežu kapke kako bi imale čuvene mačkaste oči.

- Na sreću, imam prirodno kose oči, ali i da nemam, to nikad ne bih radila. Borice na čelu i oko očiju, čak i ova između obrva, uopšte mi ne smetaju. Nemam ništa protiv toga, ali na kraju sve liče jedna na drugu, a to mi smeta - sigurna u sebe govori Mina, koja i u petoj deceniji ima telo kao devojčica.

S obzirom na to da se sve više njenih koleginica na društvenim mrežama i u javnosti hvali brendovima i skupim nakitom, pevačica je i za to imala odgovor u svom stilu.

- Važno mi je da imam dobru torbu i kvalitetnu obuću, a ostalo mi nije bitno. Nosim narukvice od 300 dinara i minđuše od 600 koje uopšte ne izgledaju tako. I šta mi fali? - zaključila je pevačica.

Pevam samo o razvodima

Iako tokom korone nije nastupala, Mina Kostić se pohvalila da je na Saboru narodne muzike zahvaljujući Hasanu Dudiću promovisala novu pesmu koja je, uprkos lošem plasmanu, postala hit.

- Nije važan plasman na festivalu, meni je važno da je pesma odlična i da se sluša. Pohvalile su je Zorica Brunclik i Ana Bekuta, a to je najveća nagrada - rekla je Kostićeva.

Duhovito je naglasila da je život čudan jer je na početku karijere pevala „Razvedi se od nje“, a danas peva „Razvedena, razvedena“.

Mina Kostić
foto: Printscreen/Premijera

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:45

MINA KOSTIĆ DRHTAVIM GLASOM PROGOVORILA O DŽEJU: Nisam znala sve o njegovom životu, bio je VELIKI čovek (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track