SRBIJA BRUJI O LJUBAVNOJ AFERI ACE LUKASA I ANE SEVIĆ! Sonja mu je pravila jezive SCENE, a evo šta sad na sve kaže Darko Lazić
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Printscreen/Ami G

priča koja trese estradu

SRBIJA BRUJI O LJUBAVNOJ AFERI ACE LUKASA I ANE SEVIĆ! Sonja mu je pravila jezive SCENE, a evo šta sad na sve kaže Darko Lazić

Stars -

Pevač Aca Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja" izneo je brojne pikanterije iz života, pa tako i iz braka sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

Kako je naveo, ona ga je pre nekoliko godina optužila da ju je prevario s jednom pevačicom, a navodno je u pitanju Ana Sević. Ovim povodom sada se oglasio i Anin bivši muž, pevač Darko Lazić.

Aca Lukas
foto: Printscreen

- Auu, čuli ste za to? Na tu temu baš ništa neću da komentarišem - kratko je poručio šokirani Lazić.

Podsetimo, Lukas je opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

Sonja Vuksanović, Aca Lukas
foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track