SAMOHRANA MAJKA ODVAJA OD USTA DA BI LUNI I MARKU KUPILA POKLONE: Ide na PIJACU, skloni po 200 dinara sa strane pa SKUPI I PO 60 €
Foto: ATA Images

šok

SAMOHRANA MAJKA ODVAJA OD USTA DA BI LUNI I MARKU KUPILA POKLONE: Ide na PIJACU, skloni po 200 dinara sa strane pa SKUPI I PO 60 €

Stars -

Samohrana majka iz M.R. iz unutrašnjosti svakog dana navodno odvaja od usta da bi Luni Đogani i Marku Miljkoviću poslala bar 50 evra mesečno.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Nikola Anđić, Printscreen

Naime, ona je Lunin i Markov vatreni fan, kako sama navodi odvaja da bi Marku i Luni slala novac i još zamera drugim obožavaocima što im je žao da izdvoje za svoje idole.

- Ja mogu uvek da skupim novac! Sklonim od pijace danas 200 dinara, sutra 200 dinara i skupim 50-60 evra. Ali uvek mogu da dam i moje se vidi i moje se zna. To što ne vide pojedini, to je njihovo - priča ona i dodaje da ima onih koji ne daju i prave se ludi, a mogu da skupe.

- A ja kad pitam da kupimo Luni poklon, niko nije hteo sa mnom da kupi, ima onih koji su dali, ima koji ne daju. Koji se prave ludi. Velika podrška, a nikad se niko nije setio da uplati 10, 20 evra Luni za poklon. Luni i Marku nikada ne kupujem samo jednom. Ja ću s mojim parama da radim šta hoću i kupim kome hoću. Znaju da pričaju neke gluposti. Šalju im med, ajvar. Imaju oni i meda i ajvara, i hrane, i tompusa i pića koliko hoćeš. Budi čovek, pa im kupi nešto više - rekla je ona.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/S.Telegraf/M.M.

BONUS VIDEO:

00:35

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA U CIK ZORE! Novopečena mama se ne odvaja od MEZIMICE Mije, a evo šta je PORUČILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track