IZAŠLA IZ ZADRUGE I ZAVRŠILA U ZATVORU! Dovodili je u vezu sa DROGOM, a sad uživa na egzotičnoj destinaciji: Volim slobodu!
Foto: Damir Dervišagić

oglasila se

IZAŠLA IZ ZADRUGE I ZAVRŠILA U ZATVORU! Dovodili je u vezu sa DROGOM, a sad uživa na egzotičnoj destinaciji: Volim slobodu!

Stars -

Supruga Marka Bulata, Marija Bulat, nakon izlaska iz rijalitija bila je uhapšena nakon što je policija upala u njen kozmetički salon na Novom Beogradu i tada je zatečena sa nekoliko muškaraca koji su kod sebe imali narkotike.

Nakon izlaska na slobodu deluje da opet uživa punim plućima Naime, ona je sada objavila vrele fotografije plaže, u kupaćem kostimu, a uz jednu je između ostalog poručila:

Marija Bulat
foto: Printscreen

- Uz mene je teško, jer sam teška. Tvrdoglava. Svojeglava. Hirovita i ishitrena, volim slobodu, a vapim za pripadanjem. Teško je pripadati mi, još teže ne pripadati mi. Često plačem. Nekada ne umem da ućutim. Retko pitam, još ređe dajem odgovore. Nekad sam mirno more koje se ne završava. Nekad sam potom željan šaputanja i ćutanja", napisala je ona.

Marija Bulat
foto: Printscreen

Podsetimo, supruga Marka Bulata, Marija, uhapšena je 21. januara nakon što je policija upala u njen salon. Prilikom upada policija je pronašla izvesnu količinu droge, dve vagice za precizno merenje i zaplenila 2.000 evra i tri automobila.

Marija Bulat prethodno je nedelju dana provela u rijalitiju “Zadruga”, a ovo nije prvi put da se našla u središtu afere sa drogom.

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:15

MARKO BULAT POJAVIO SE DRASTIČNO MRŠAVIJI U PULSU SRBIJE! Pevač priznao šta je razlog: Fizički malo izgubiš i dobiješ DUHOVNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja