ZVALI SU MOJU MAMU I PRETILI JOJ SMRĆU: Nakon priče da je IZBACUJU iz stana, JELENA GOLUBOVIĆ otkrila kroz kakav PAKAO prolazi!
Foto: Printscreen/Happy

POTRESNO

ZVALI SU MOJU MAMU I PRETILI JOJ SMRĆU: Nakon priče da je IZBACUJU iz stana, JELENA GOLUBOVIĆ otkrila kroz kakav PAKAO prolazi!

Stars -

Nakon što se na društvenim mrežama požalila da tetka navodno želi da je izbaci iz stana, u životu Jelene Golubović ne prestaje haos.

Jelena Golubović
foto: Damir Dervišagić

Ona otkriva da otkada je obelodanila šta se dešava u porodičnim odnosima situacija se pogoršala, te njena majka Svetlana, prema rečima rijaliti pobednice, sada dobija pretnje.

Jelena Golubović
foto: Printscreen/Happy

- Sinoć su moju mamu zvali i pretili joj smrću. Tačno u 23:03 ona je dobila poziv sa skrivenog broja u kojem joj je neko poručio da ako ne izađe stana biće mrtva. Iako agonija oko stane traje već duže vreme, tek nakon što su svi mediji preneli moj post sa društvenih mreža i nakon što sam od advokatice tražila da mi vrati novac i predmete, usledilo je ovo. Moja mama je bila van sebe, a ja tek. Otišle smo odmah u policiju i prijavile pretnje. Ukoliko je neko tako hrabar, zašto mene nije zvao?! Nego preti ženi od 70 godina - uzrujano nam je rekla Jelena, koja kaže da su izjave pred nadležnim organima dale i ona i majka, te se nada da će biti zaštićene.

Podsetimo, rijaliti pobednica Jelena Golubović požalila se svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk sa kakvim se problemom suočila.

Jelena Golubović, Svetlana Golubović
foto: Aleksandar Jovanović, Dragana Udovičić

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:09

KIJA ISPUNILA MAMINE ZAHTEVE! Nadica je tražila od ćerke da uradi OVO, a KOCKAREVA se odmah pohvalila: Bako, srećan rođendan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track