JOVANA JEREMIĆ OTKRILA PIKANTERIJE IZ SPAVAĆE SOBE: Ja sam umetnica u krevetu, muškarac uživa u INTIMNIM ODNOSIMA sa mnom!
Foto: Printscreen/Instagram

vatrena je

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA PIKANTERIJE IZ SPAVAĆE SOBE: Ja sam umetnica u krevetu, muškarac uživa u INTIMNIM ODNOSIMA sa mnom!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić otvoreno je pričala o tome kakva je u krevetu.

- Ja nisam ninfomanka, u tome leži draž. Za sebe mogu da kažem da sam umetnica i da umem to da radim. Ja to radim dušom, kada volim da bude dobro. Volim da bude zadovoljan, ali i ja da budem zadovoljna. Svaki put volim da budem drugačija. Muškarac uživa u intimnim odnosima sa mnom - istakla je Jovana pa dodala:

- Volim za sebe da kažem da sam vatrena, ne volim nastrane stvari, volim strastveno vođenje ljubavi - rekla je Jeremićeva u emisiji "Bez pardona sa Žaklinom".

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, Jovana je nedavno dala otkaz na "Happy" televiziji, a o njnom novom angažmanu i dalje se nagađa. Kako je i sama potvrdila, voditeljka je za novi transfer dobila stan i tako rešila svoje stambeno pitanje.

"Od transfera sam rešila svoje stambeno pitanje i to mi je bilo najvažnije. Nisam ni od koga ništa dobila na tacni, pa ni od roditelja, a ni muža. Svojim znanjem sam sve stekla i mogu da biram sa kim ću da budem i šta ću da radim u životu. Znala sam da će se u jednom momentu mog života steći okolnosti da materijalizujem svoj trud i napor. Deset godina nisam išla na godišnji odmor i niste mogli da me vidite na luksuznim destinacijama poput Maldiva i Zanzibara, već samo na malim ekranima i u informativnoj redakciji", rekla je ona.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:14

MILICA TODOROVIĆ VRCKALA ISPRED OGLEDALA, A STRUK NIKAD TANJI: Pokazala ravan STOMAK, a od njenih oblina se diže temperatura!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja