KIJA PREKINULA SA DEČKOM, A SADA SE OGLASILA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka poručila: Morate da budete u vezi da biste raskinuli!
Foto: Ana Paunković, Kurir

EVO ŠTA JE JOŠ OTKRILA

KIJA PREKINULA SA DEČKOM, A SADA SE OGLASILA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka poručila: Morate da budete u vezi da biste raskinuli!

Stars -

Kija Kockar stavila je tačku na vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom kojeg je nedavno predstavila javnosti, pojavile su se spekulacije da je voditeljka Dušica Jakovljević sada u emotivnom odnosu sa Milošem, sa kojim je i ranije bila u vezi.

Kija Kockar
foto: Printscreen/Zadruga

Jakovljevićeva je i ranije govorila da nije znala da su Kockareva i Dimitrijević bili u vezi, te je sada to i potvrdila.

- Sad ću vam reći, ja stvarno nemam informaciju da su njih dvoje bili zajedno. To sam čula iz medija, a nikada nisam čula ni od koga drugog. To je moj komentar na tu temu, s obzirom da nisam znala da su bili u vezi - počela je Dušica, pa nas je pomalo začudila njenim komentarom, kada je saznala da je Kija raskinula sa Milošem.

- Ne znam... Morate da budete u vezi da biste raskinuli, ali dobro, nema veze - rekla je Dušica.

Voditeljka rijalitija Zadruga je potom otkrila da je zaljubljena, ali ne i u koga.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir

- Mogu vam samo reći da sam van grada, da mi je mnogo lepo i da su svari u mom životu emotivno na svom mestu. Ispunjena sam - u dahu je rekla Dušica.

Jakovljevićeva nije nešto više želela da otkrije, ali je ponovila da je u njenom emotivnom životu sve u redu.

- Evo još jednom ću reći da je definitivno sve na svom mestu i da sam emotivno jako srećna, pa vi čitajte između redova - zagolicala je maštu Dušica.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir

Kurir.rs/Telegraf/M.M.

BONUS VIDEO:

06:01

KIJA KOCKAR PODRŽALA LUKASA, PA OTKRILA: Biću mu gost na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track