GODINAMA SA BORILA SA RAKOM, A SADA USPELA ONO ŠTO NIKO NIJE! Prvi put u istoriji NIKAD NIJE KASNO Bojana odnela sve 3 pobede!
Foto: Printscreen

SVAKA ČAST

GODINAMA SA BORILA SA RAKOM, A SADA USPELA ONO ŠTO NIKO NIJE! Prvi put u istoriji NIKAD NIJE KASNO Bojana odnela sve 3 pobede!

Stars -

Pevačica Bojana Barjaktarević prvi put i istoriji muzičkog takmičenja "NIkad nije kasno" odnela je trostruku pobedu

Naime, ona je osvojila najviše glasova SMS publike, a ubrzo zatim je trijumfovala i u Fejsbuk glasanju, a potom nagradu žirija.

Bojana Barjaktarević
foto: Printscreen

Nekadašnja pevačica grupe ''Bon Amie'' tokom svog učešća u takmićenju rasplakala je ceo studio, i tada niko nije ostao imun ni na njenu životnu priču.

Ona je jednom prilikom otkrila da je napravila dugogidišnju pauzu tokom karijere zbog opake bolesti.

- Ja se muzikom bavim 29 godina, nisam je zapostavila. Zapostavila sam medijska eksponiranja i pojavljivanja. Ja sam se povukla da se rahabilitujem i ostade tako ja van estrade 17 godina.

Bojana je imala tumor na levoj dojci, koji je kasnije metastazira.

- Povadili su mi 24 žlezde. Radila sam 16 hemoterapija, a posle prve sam ostala bez kose. Ono što je dobro je što sad imam novu kosu, i to 40% više nego pre. Ono što je najbitnije je biti uporan i pozitivan, nema psihičkog padanja, to je najgori neprijatelj - ispričala je ona jendom prilikom.

Bojana Barjaktarević
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:07

PRVA ŠETNJA PORODICE MILJKOVIĆ! Mama LUNA pozira, a tata MARKO gura kolica: Đoganijeva pokazala kako uživaju sa ćerkicom MIJOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja