IMA 21 GODINU, STUDIRA, A ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE UMALO NAPUSTIO TAKMIČENJE! Ko je Mahir Mulalić koji je ODUVAO u Zvezdama Granda
Foto: Ana Paunković

postao pobednik

IMA 21 GODINU, STUDIRA, A ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE UMALO NAPUSTIO TAKMIČENJE! Ko je Mahir Mulalić koji je ODUVAO u Zvezdama Granda

Stars -

Pevač Mahir Mulalić ovogodišnji je pobednik muzičkog takmičenja "Zvezda Granda".

Mahir Mulalić ima 21 godinu i dolazi iz Gračanice, a mentor mu je bila pevačica Marija Šerifović.

Mulalić je osvojio automobil, dve pesme i kompletan marketing od produkcije, a u svom prvom intervjuu je istakao da pobedu posvećuje svojoj pokojnoj majci koja je preminula u toku njegovog učešća u takmičenju.

Mahir je bio spreman da napusti Zvezde Granda, a jedino je Marija Šerifović, čiji je bio kandidat, mogla da ga ubedi da ostane, a sada je otkriveno i ponešto iz njegovog privatnog života.

Zvezde Granda
foto: Ana Paunković

Student je Mašinskog fakulteta i obožava da peva, a na festivalu "Banja Luka" osvojio je prvo mesto.

Pored muzike, izuzetno voli i sport kojim se u slobodno vreme i bavi, a Mahir dodaje i da je karakterno vrlo komunikativan, ambiciozan i nestrpljiv.

Zvezde Granda
foto: Ana Paunković

Mahira su u toku takmičenja mnogi upoređivali sa Mirzom Selimovićem, koji mu je u toku takmičenja i pružio podršku, a pobednik Zvezdi Granda ne krije da i privatno voli i sluša njegove pesme.

Podsetimo, njemu je majka preminula 3. aprila u trenutku kada se on borio za finale, do kog je na kraju, stigao i trijumfovao.

- Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je... Mati je mati... Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam...Tvoja neizmerna dobrota, duboko razumevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u amanet je nešto što će i dalje živeti kroz nas... Ti si bila i ostala naše svetlo.. Naš pobednik... Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lepe reči, dobra dela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći... Još mnogo toga lepog bih voleo da ti kažem, ali ostavićemo to za naš budući susret... Volim te, majko - napisao je on tada.

kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:38

MAHIR MULALIĆ DRHTAO POSLE PROGLAŠENJA ZVEZDE GRANDA: Uhvatio se za glavu, samo što nije pao u NESVEST, a njoj je posvetio POBEDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track