ACA LUKAS JE PRE 13 GODINA IZREŠETAO MOG MUŽA! Ivana Selakov prisetila se početka odnosa sa suprugom: Upoznali smo se preko FEJSA!
Foto: Printskrin/Premijera

NIKO NIJE ZNAO

ACA LUKAS JE PRE 13 GODINA IZREŠETAO MOG MUŽA! Ivana Selakov prisetila se početka odnosa sa suprugom: Upoznali smo se preko FEJSA!

Stars -

Pevačica Ivana Selakov otkrila da je muža pronašla na društvenoj mreži Fejsbuk, pre 13 godina.

Ivana Selakov
foto: Printskrin/Premijera

- Tad je bio aktuelan Fejsbuk, to je bilo davno. Nisam tada još uvek bila poznata ličnost, znači tek posle Marijine pobede na "Evroviziji". Bila sam članica grupe "Bjuti kvins" i spremale smo pesmu za "Beoviziju" i meni je Marko Kon rekao da otvorim profil na Fejsbuku, taman za promociju pesme. Tad nije bilo mnogo ljudi na toj društvenoj mreži, ali slali su nam reči podrške. Dobila sam jednu poruku od Peđe, dopala mi se ta njegova slika, viša sila, poslao mi poruku da navija za nas, ja sam se zahvalila i to je bilo to. Ali smo mi krenuli da se dopisujemo i to je trajalo mesecima – priča Ivana.

Ivana Selakov
foto: Printskrin/Premijera

Pevačica je otkrila i kako su se uponzali.

- Nakon tri meseca dopisivanja, mi smo se videli. Opet je i to vezano za Acu Lukasa. Imala sam strašnu tremu, povela sam dve drugarice, i u istom lokalu je bio Aca sa svojim društvom. Ja kažem njemu: "Čekam ovde da se upoznam sa jednim likom", kaže meni Aca: "Ne brini, to ću ja da preuzmem". I sad sedimo moje dve drugarice iz grupe i Aca Lukas i dolazi Peđa i vidi mene sa njim, on se oduzeo! I onda je krenulo Acino rešetanje, ali prošao je test i nastvili smo da se viđamo – priča ona, pa nastavlja:

promocija knjige, Aca Lukas
foto: Nemanja Nikolić

- 13 godina je prošlo, sad imamo ćerku. Sad da mi neko ispriča, ne bih verovala. To se tad desilo, i eto – zaključuje Ivana Selakov u emsiji "Premijera Vikend - Specijal".

Ivana Selakov
foto: Printskrin/Premijera

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:19

MI SMO SE RAZUMELI, JER SMO BEOGRAĐANI! Vanja Bulić otkrio detalje Acine autobiografije, a JEDNO ga je POSEBNO ŠOKIRALO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track