BRAĆA KAZIĆ ZA KURIR: SAŠA POPOVIĆ će od nas napraviti svetske ZVEZDE, u njemu vidimo OCA koga nemamo!
Foto: Printskrin/Prva

NOVI "ROKERI SA MORAVU"

BRAĆA KAZIĆ ZA KURIR: SAŠA POPOVIĆ će od nas napraviti svetske ZVEZDE, u njemu vidimo OCA koga nemamo!

Stars -

Braća Dimitrije i Aleksandar Kazić koji su bili u produkcijskom timu u takmičenju „Zvezde Granda“, tvrde da nisu upoznali boljeg i plemenitijeg čoveka od svog mentora Saše Popovića.

Aleksandar Kazić, Dimitrije Kazić
foto: Printskrin/Prva

Bivši direktor „Grand“ produkcije trudio se da iz emisije u emisiju svojim pulenima obezbedi neverovatne kostime i perike koji idu uz pesme i koreografije, a pored toga dosta vremena je provodio radeći s njima.

Pevači u prvom intervju za Kurir posle finala, otkrivaju da u Popoviću vide oca kojeg nemaju.

- Saša Popović je čovek koji je bio uz nas maksimalno. Čovek, koji je u poslovima i koji je veliki car, odvojio je za nas vreme iako nije morao. Mi nemamo oca, ali bukvalno vidimo u njemu tu figuru - rekli su Dimitrije i Aleksandar.

Kazići imaju cilj da ubuduće zabavljaju publiku i izmame osmeh na lice svima koji ih prate. Upravo zbog njihove pozitivne energije mnogi ih porede sa nekadašnjom grupom „Rokeri s Moravu“.

Saša Popović
foto: Printscreen

- Saša od nas hoće da napravi svetske zvezde. Šalimo se. Nismo ni "Ritam srca", ni "Rokeri s Moravu", mi smo braća Kazić. Naši nastupi na sceni biće spektakularni, a cilj u životu nam je da nanesemo osmeh na lice ljudima. Sve ostalo je nebitno. Ko će šta uraditi, da li će neko voziti „škodu“ ili neće, totalno je nebitno - rekao je Aleksandar, a potom se nadovezao i njegov brat Dimitrije i prokomentarisao takmičenje.

- Bili bi prezadovoljni ko god da je prošao. Čast je biti učesnik među 16 najboljih na Balkanu zato smo prezadovoljni. Neki scenski nastupi su bolji nego na Evroviziji, ma nema ih ni tamo. U bekstejdžu je bila odlična atmosfera – družili smo se, veselili, pili, radovali se. Ko god da je prošao dalje, mi smo se radovali - rekli su nam na kraju Kazići.

Saša Popović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:17

BRENA I POPOVIĆ PRODALI GRAND ZA 30 MILIONA €, PA NAPRAVILI ŽURKU Okupili pola estrade, Boba KITI muziku, a Prijovićka najveselija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track