00:18

DARKO LAZIĆ POTVRDIO VEZU SA BARBAROM! Folker odveo novu devojku u Švajcarsku, ne skidaju osmeh s lica

nova ljubav

DARKO LAZIĆ POTVRDIO VEZU SA BARBAROM! Folker odveo novu devojku u Švajcarsku, ne skidaju osmeh s lica, evo kako se PROVODE! VIDEO

Stars -

Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić uplovio je u vezu sa koleginicom Barbara Bobak, a sada su i potvrdili da su zajedno.

Naime, ona je na Instagramu podelila njihove zajedničke video snimke sa proslave rođendana u Švajcarskoj, na koju ju je odveo.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Pritnscreen

Njih dvoje su sve vreme pevali dok nisu skidali osmehe sa lica, a jasno je koliko su prisni, te nema sumnje da uživaju u ljubavi.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Pritnscreen

Inače, za Kurir oglasili i Darkovi bliski prijatelji, koji su nam ispričali da on više bez nje ne može ni da zamisli život.

- Darko je ludo zaljubljen u Barbaru i čuju se i gledaju preko video-poziva svakodnevno po više puta. On već planira da Barbara dođe kod njega u Nemačku da zajedno žive i nije isključeno da će se to i dogoditi, s obzirom na to da ne planira uskoro da dolazi u Srbiju - rekli su.

Podsetimo, nova Darkova devojka se zove Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i pevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:54

DARKO LAZIĆ I MARINA PROSLAVILI 2. ROĐENDAN SINU: Svećice na spektakularnoj torti oduvali porodično, priredili BAJKOVITU proslavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track